x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 5 cele mai toxice alimente. Nutriționistul Marius Văduva spune ce trebuie să evităm total

5 cele mai toxice alimente. Nutriționistul Marius Văduva spune ce trebuie să evităm total

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2023   •   00:05
5 cele mai toxice alimente. Nutriționistul Marius Văduva spune ce trebuie să evităm total

Folosirea îngrășămintelor chimice pentru cultivarea și creșterea legumelor și fructelor, precum și procesarea alimentelor, ne determină să căutăm alimentele sănătoase.

Onco-fitoterapeutul Marius Văduva şi soţia sa onco-nutriţionist Annemarie Văduva au întocmit astfel o listă cu cele mai toxice alimente pentru a ști ce să evităm. 

Annemarie Văduva s-a vindecat de cancer fără chimioterapie ori radioterapie. Ea a urmat un tratament nutriționist despre care spune că este cea mai ușoară și eficientă metodă de a învinge această boală. Metodă de tratament este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul.

5 alimente cancerigene 

1. Ulei de palmier 
2. Zahăr
3. Arahide

4. Grătarul pe cărbuni
5. Băuturi carbogazoase

Ea era vegetariană de 18 ani și raw vegană de 4 ani atunci când s-a îmbolnăvit. La 5 ani după vindecare a pus la punct, împreună cu soțul ei, metoda Detox Nutri Fit și au deschis o clinică.

"Când am descoperit că am cancer, atunci mi-am dat seama că nu mănânc chiar atât de sănătos. Alimentele pe care le consumam aveau pesticide", a spus ea la Antena 3 CNN.

"Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. Am mai consumat din când în când, și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur", a mai spus onco-nutriţionistul Annemarie Văduva.

50% din tratarea unei boli grave este nutriția. 

"Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise. Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună, un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient. 50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția", a explicat onco-fitoterapeutul Marius Văduva.

 

Top 5 cele mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mâncăm niciodată

 

 

 

×
Subiecte în articol: alimente toxice marius vaduva cancer