x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Acupunctura lichidă regenerează organismul

Acupunctura lichidă regenerează organismul

06 Sep 2019   •   19:34
Acupunctura lichidă regenerează organismul

Acupunctura lichidă este un termen relativ nou în medicina alternativă și, oarecum, contrariant, pentru cei care își imaginează că „acupunctura” presupune obligatoriu folosirea acelor.

Dr. Codruț Țuțu, specialist în acupunctură și fitoterapie, ne explică în ce constă, de fapt, această procedură terapeutică, în ce boli este recomandată și, mai ales, ce e cu… acelea astea… lichide.

Domnule doctor, vom vorbi astăzi despre o terapie mai puțin obișnuită, al cărei nume este, poate, derutant, și așteptăm de la dv. mai multe detalii. Ce înseamnă „acupunctura lichidă”?

Ca să definim pe scurt această metodă de tratament, trebuie să spunem că: acupunctura lichidă este o terapie în care se folosesc tincturi speciale, care se administrează pacientului după o schemă precisă și care, o dată înghițite, vor acționa asupra acelorași meridiane energetice ca și acupunctura clasică. Rezultatul este, înainte de toate, o echilibrare energetică a organismului și asta înseamnă ameliorarea sau vindecarea unor boli.

Știu că, în terapia clasică prin acupunctură, dv. folosiți de asemenea tincturi din plante. E vreo diferență, deci, între tratamentul clasic și acupunctura lichidă?

.............

Citește mai departe AICI

×