x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Beneficiile supei de morcovi

Beneficiile supei de morcovi

08 Mar 2016   •   16:57
Beneficiile supei de morcovi

Boală de sezon, ulcerul erodează stomacul până la dispariţia unor porţiuni din mucoasa gastrică. În afara tratamentului medicamentos, există o serie de remedii naturale ce pot vindeca boala, iar dieta cu supă de morcovi face minuni, scrie clicksanatate.

Dacă la jumătate de oră după ce aţi mâncat vă confruntaţi cu dureri în capul pieptului, există riscul să suferiţi de ulcer.

"Ulcerul duodenal se localizează în bulbul duodenal, iar durerile apar după două ore de la masă, dar sunt mai puternice decât în ulcerul gastric. Vara şi iarna sunt perioadele "liniştite" ale bolii. Dintre factorii favorizanţi, pe lângă obiceiurile alimentare, stresul ocupă primele locuri", explică dr. Laurenţiu Luca, directorul unei clinici din București/

Ceaiuri şi infuzii tămăduitoare

Infuzia de lemn dulce (o linguriţă de rădăcină la 250 ml apă) are proprietatea de a cicatriza leziunile formate în ulcer şi de a reduce inflamaţia. De asemenea, ceaiul de tătăneasă (două linguriţe de rădăcină la 300 ml apă), care se fierbe cinci minute, se lasă la macerat un sfert de oră şi apoi se bea (două căni pe zi), este la fel de bun.

Mai multe, pe clicksanatate.ro.

×
Subiecte în articol: supa de morcovi morcovi ulcer