x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să ai arterele curate. Ce trebuie să mănânci

Cum să ai arterele curate. Ce trebuie să mănânci

26 Sep 2016   •   17:19
Cum să ai arterele curate. Ce trebuie să mănânci

Alimentația joacă un rol foarte important în menținerea sănății, motiv pentru care este esențial să fie de cea mai bună calitate. Știai că uleiul de măsline este foarte bun pentru curățarea arterelor și sistemul cardiovascular, scrie clicksanatate.ro.

Astăzi, supermarketurile sunt inundate cu o varietate de alimente ”light” care, departe de a fi sănătoase, pot duce de fapt la dezvoltarea de afecțiuni precum obezitate, boli cardiovasculare și dezechilibre hormonale.

De aceea, mai mulți experți de sănătate spun că un consum excesiv de alimente scăzute în grăsimi afectează sănătatea sângelui, cresc nivelul de colesterol, dar și riscul de a dezvolta boli grave. Din fericire, există alimente sănătoase, care susțin procesele de detoxifiere naturale ale corpului pentru a evita efectele negative.
Iată care sunt alimentele care trebuie mâncate în mod regulat pentru a curăța arterele:

Sucul de rodie

Consumul regulat de suc de rodie ajută la curățarea arterelor, reducând efectele negative ale aterosclerozei și ale colesterolului rău (LDL). S-a demonstrat că sucul natural de rodie conține un număr destul de mare de antioxidanți, care sunt benefici pentru sănătate.

×
Subiecte în articol: artere artere curate inima rodie suc de rodie