x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să slăbești în timp ce dormi

Cum să slăbești în timp ce dormi

06 Sep 2016   •   17:36
Cum să slăbești în timp ce dormi

Pierderea kilogramelor nedorite nu este o sarcină ușoară atunci când există atât de mulți factori care contribuie la creșterea în greutate, cum sunt stresul și stilul de viață nesănătos. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor și-au dat seama care sunt pericolele, motiv pentru care au decis să aibă o dietă sănătoasă, scrie clickpentrufemei.ro.

Primul lucru pe care-l fac persoanele care decid că este timpul să ia măsuri este să minimizeze cantitatea de mâncare pe care o consumă. Experții în alimentație spun că cel mai bun mod prin care cineva poate slăbi este adormind mai devreme decât o face de obicei, pentru ca organismul să înceapă arderea grăsimilor fără a mai adăuga alte calorii. În plus, prin reducerea numărului de mese pe care le consumă zilnic și creșterea numărului de ore dormite, este îmbunătățit indicele de greutate corporală.
Sfaturi pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să slăbești în timp ce dormi:

Redu temperatura din cameră

Știai că, dacă dormi într-o cameră în care temperatura este scăzută organismul arde mai multe calorii? Acest lucru se datorează faptului că temperatura din corp va crește pentru a combate dezvoltarea bolilor imunitare, ceea ce însemnă că va arde mai multe grăsimi.
Bea o ceașcă cu ceai seara

Pauza de ceai te pune într-o stare de relaxare, care este necesară după o zi lungă și stresantă, dar și pentru a putea dormi mai bine. Și pentru a face pauza mai plăcută și eficientă, de ce să nu alegi ceaiul care ajută în procesul de slăbit, cum este ceaiul verde? Antioxidanții prezenți în băutură ajută la eliminarea radicalilor liberi, în timp ce stimulează metabolismul.     
Respectă ora la care trebuie să te bagi în pat

Atunci când îți este somn, mereu dai peste o emisiune sau un film interesant la televizor, care te privează de somnul prețios pentru organism, pentru că stai până târziu să le vezi. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să închizi televizorul atunci când se apropie ora de dormit. În cele 7-8 ore de somn sunt arse mai multe calorii.

×
Subiecte în articol: kilograme calorii somn