x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Miracolul „apei ușoare”. Cum o folosim în tratarea cancerului și a diabetului

Miracolul „apei ușoare”. Cum o folosim în tratarea cancerului și a diabetului

11 Mai 2014   •   10:00
Miracolul „apei ușoare”. Cum o folosim în tratarea cancerului și a diabetului

Langa noi exista de secole un miracol „zilnic”: apa. Este cel mai raspandit element de pe Pamant si alcatuieste trei sferturi din corpul uman. Puterea ei vindecatoare nu inceteaza sa uimeasca.

Exista apa Pi, apa vie, apa plata, apa de ghetar ori de piramida. S-au descoperit apoi apa grea, apa structurata, precum si „DDW-ul”, adica „apa ultrausoara”. Un medic roman a avut insa indrazneala sa caute raspunsuri si sa transforme enigmatica apa usoara intr-o terapie-miracol.

Pe generalul-profesor Ioan Nedelcu, omul care a „lansat” apa ultrausoara in Romania, il gasesti chiar in clinica lui din Capitala. La capatul unui hol larg, inundat de soare, in laboratorul profesorului, aparate ciudate, luminte licarind verzui, pipete care arata ca niste seringi, ecrane care fac masuratori complicate, apoi siruri de microscoape electronice si niste baloane mari din sticla optica, groasa de un deget, pline cu apa. „Tot ce-i aici, in flacoanele astea, inseamna sanatate. Viata sanatoasa, adica. N-aveti idee insa cat de dificil a fost drumul pana aici. Studii clinice intinse pe vreo 15 ani, experimente, incercari, idei, cautari... Si nu doar ale mele. Am fost o mana de specialisti, de varfuri ale medicinei care am reusit sa brevetam un unicat mondial. Chiar un miracol medical: apa ultrausoara. O batalie romaneasca suta la suta. Cu cercetatori romani, inteligenta romaneasca si chiar cu sudoare tot de-a noastra, romaneasca”.  

Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro

Citește și
Miracolul din germenii de grâu

Tratamente alternative pentru cancer si leucemie




×