x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Afinul şi rozmarinul în insuficienţa renală

Naturisme. Afinul şi rozmarinul în insuficienţa renală

18 Iun 2016   •   18:04
Naturisme. Afinul şi rozmarinul în insuficienţa renală

Gemoderivatele sunt produse naturiste extrase din cele mai tinere ţesuturi ale plantelor, din muguri, din mlădiţe etc. În insuficienţa renală s-au dovedit a fi favorabile gemoderivatele din mlădiţe de afin şi din mlădiţe de rozmarin. Sunt recomandabile şi gemoderivatele din muguri de coacăz negru. Toate aceste remedii naturale ajută la scăderea ureei, a acidului uric şi a glicemiei.

Enzimele şi armurariul ajută digestia

Redigest este un supliment alimentar care conţine enzime pentru îmbunătăţirea digestiei.Capsulele de Redigest conţin şi extract de armurariu, cu rol de protector hepatic. Redigestul se administrează după masă, pentru ca enzimele să nu fie anihilate de aciditatea gastrică mai mare. Înainte de masă se administrează numai în cazuri de diaree, pentru a regla tranzitul intestinal.

Anghinarea se luptă cu pietrele la vezica biliară

Un supliment alimentar numit Mag Anghinar este recomandat în situaţiile de vezică biliară hipotonă, adică cu mişcări insuficiente, deci în cazurile de bilă leneşă. Mag Anghinarul este util şi în litiazele biliare, dacă pietrele nu depăşesc 5 milimetri.

Merişorul participă la buna stare a colonului

Gemoderivatul din mlădiţe de merişor dă rezultate bune în tratarea colonului iritabil, mai nou denumit intestin iritabil. În acelaşi timp el diminuează şi balonările pasagere. În cazurile de indigestie, mlădiţele de merişor acţionează ca antiseptic digestiv.

×
Subiecte în articol: dieta naturista