x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Gălbenelele și traista ciobanului protejează gura

Naturisme. Gălbenelele și traista ciobanului protejează gura

20 Iun 2016   •   18:30
Naturisme. Gălbenelele și traista ciobanului protejează gura
Sursa foto: 13-Smile/Getty Images/iStockphoto

Bucoprotect Gel pentru Igiena Cavităţii Bucale este un amestec de extracte de gălbenele, traista ciobanului, coada şoricelului, colagen şi din uleiuri de cătină, fenicul, mentă, portocală. Se aplică în strat subţire pe gingii prin masaj sau periaj uşor. Este un gel antiseptic, analgezic, antiinfla-mator, cicatrizant, hemostatic.

Busuiocul îmbunătățește digestia

Ceaiul de busuioc este un supliment alimentar pentru stimularea digestiei, un excitant pentru sucurile gastro-intestinale. Ceaiul de busuioc are proprietăţi antiseptice, diuretice, antiinflamatoare. Prin uleiurile volatile conţinute, alungă colicii şi balonările.

Coenzima Q10 înfrumusețează părul

Balsamul pentru păr Q10 ajută la condiţionarea părului degradat şi vopsit, face bine părului cu fir aspru, greu de pieptănat. Se aplică pe părul ud imediat după spălare. Părul devine lucios, mătăsos, potrivit pentru coafuri spectaculoase.

Ceaiul de amarant, regenerant

Amarantul sau moţul curcanului, cum îl numeşte poporul, foloseşte la prepararea unui ceai care asigură un aport de minerale, zaharuri, sapo-nine, derivaţi ai polifenolului. Astfel se remineralizează şi se regenerează organismul, în special recomandân-du-se copiilor în sezonul rece.

×