x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Plante care luptă împotriva ficatului gras

Naturisme. Plante care luptă împotriva ficatului gras

14 Sep 2016   •   20:50
Naturisme. Plante care luptă împotriva ficatului gras
Sursa foto: mamanatura.ro

Capsulele Hepamix conţin extract de armurariu, la care se adaugă silimarina, o substanţă biologică recunoscută pentru stimularea funcţiei hepato-biliare. În formula acestor capsule naturale se mai află extractul de urzică şi de merişor, cu efecte antiinflamatoare, antiseptice şi de detoxifiere. Se recomandă ca adjuvant în afecţiunile ficatului, în steatoza hepatică şi în tulburările de metabolism.

Vitamine şi minerale din drojdie de bere

Îmbunătăţirea sensibilă a funcţiilor organismului se obţine cu ajutorul unor comprimate, care se mestecă. Este vorba de comprimatele Drojdie de Bere cu Alfalfa şi Siliciu Organic. Această asociere conţine şi extract de lucernă, astfel că îmbogăţeşte organismul cu vitamine, amoniacizi, minerale pentru mai buna funcţionare a unor organe.

Sirop natural împotriva alergiilor

Neplăcerile resimţite de tineri din pricina tenului încărcat din cauza acneei sunt împuţinate prin utilizarea siropului Alergosin Junior. Produsul acesta fără ingredienţi chimici este plăcut la gust, prin adăugarea de miere, şi este folositor în combaterea alergiilor, coşurilor, furunculelor, dar se constată un efect benefic şi în astm şi rinite.

Cură naturală împotriva hipertensiunii

Hipertensiunea este o boală cronică şi un produs din plante este binevenit pentru a o menţine în limitele normale. Capsulele de Tensonorm aduc efecte bune şi în tulburările cardiace generate de stările nervoase, fiind eliminate şi extrasistolele.

×