x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Planta care are grijă de inimă şi prelungeşte viaţa cu cel puţin 10 ani

Planta care are grijă de inimă şi prelungeşte viaţa cu cel puţin 10 ani

10 Feb 2019   •   13:27
Planta care are grijă de inimă şi prelungeşte viaţa cu cel puţin 10 ani

Folosită din timpuri străvechi, această plantă are o puternică acţiune susţinând funcţiile mentale şi contribuind la creşterea capacităţii cardiace la efort.

Considerată un simbol al speranţei şi al rodniciei, era folosită de romani şi greci în tratarea bolilor de inimă, de ficat şi contra insomniei. În schimb, chinezii alungau dezechilibrele energetice cu ajutorul fructelor ei.

Şi în zilele noastre proprietăţile acestei plante sunt la fel de apreciate, fiind considerată planta cu cea mai puternică acţiune în tratarea bolilor cardiovasculare. Francezii numesc preparatele din acestă plantă „laptele bătrânilor“, ca o aluzie la florile albe ale plantei şi la proprietăţile tămăduitoare excepţionale constatate la persoanele vârstnice, cu inima şubrezită. Mai mult decât atât, aceştia sunt convinşi că ceaiul pregătit din ea le prelungeşte viaţa cu minimum 10 ani.

Studiile au demonstrat faptul că fructele sale ajută la diminuarea palpitaţiilor, a oboselii şi a altor simptome legate de insuficienţa cardiacă. Acestea.........

Citește mai departe și află care e numele plantei și cum te poate ajuta să îți prelungești viața, AICI

Sursa foto

×