x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Siropul minune din 7 cepe te ajută să scapi de tuse. Lidia Fecioru: "Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate"

Siropul minune din 7 cepe te ajută să scapi de tuse. Lidia Fecioru: "Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate"

de Andreea Tiron    |    29 Ian 2023   •   07:00
Siropul minune din 7 cepe te ajută să scapi de tuse. Lidia Fecioru: "Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne oferă o soluție simplă și ușor de preparat acasă în plin sezon al virozelor şi gripei, când mai ales cei mici se confruntă cu episoade agresive de tuse, iar în farmacii lipsesc multe dintre medicamentele de care avem nevoie.

Acest sirop de tuse se poate prepara foarte ușor acasă. Tot ce aveţi nevoie este apă, zahăr şi ceapă, susţine Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la antena3.ro.

"Azi învăţăm cum să facem un sirop de ceapă, pentru că mulţi au copii şi sunt tot felul de viroze şi siropurile de tuse din farmacii încep să nu se mai găsească.

Ar fi bine să facem noi siropul de ceapă acasă. E foarte simplu de făcut. Se pun două pahare de zahăr şi unul de apă, într-un castron cu fund mai gros, pentru că trebuie lăsat să fiarbă cam o oră, la foc foarte mic.

Lidia Fecioru: "Siropul se fierbe o oră, la foc mic"

Punem şapte cepe cât un ou mai mititel. Cepele le spălăm, dar nu le tăiem, nu le curăţăm de coajă, le lăsam aşa cum sunt ele.

Lăsăm la foc mic totul, timp de o oră. Apoi, siropul de tuse este gata.

Se foloseşte pentru copii când au probleme cu tusea, cu tusea seacă ce nu se rupe.

E simplu de făcut şi foarte bun. Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate. Dar ceapa nu trebuie curăţată de coajă, pentru că altfel se va prăji în zahăr.

În felul acesta, iese din ea doar sucul acela de care avem nevoie", este Leacul zilei, dat de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Lidia Fecioru sirop tuse

×
Subiecte în articol: sirop de tuse ceapa lidia fecioru