x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Sucul de turmeric și morcovi, elixirul care combate durerile și inflamația

Sucul de turmeric și morcovi, elixirul care combate durerile și inflamația

13 Apr 2016   •   14:11
Sucul de turmeric și morcovi, elixirul care combate durerile și inflamația

Alimentația greșită, stresul, poluarea sau lipsa mișcării sunt doar câțiva dintre factorii care ne fac mai vulnerabili în fața bolilor și mai lipsiți de energie.

Pentru a evita aceste probleme, medicii ne recomandă să ne schimbăm complet stilul de viață. Este bine de știut însă că și micile schimbări pot face diferența.

Potrivit healthyfoodhouse.com, sucul de morcovi, ghimbir, turmeric și lămâie este una dintre cele mai sănătoase băuturi, care poate fi consumată înainte de micul dejun, având efecte uimitoare.

Turmericul este bogat în antioxidanți, are proprietăți anti-inflamatorii, întărește sistemul imunitar, reglează nivelul colesterolului și previne afecțiunile coronariene.

Lămâia și mai ales coaja acestui fruct abundă în antioxidanți, prevenind dezvoltarea celulelor canceroase.

Ghimbirul, merele și morcovii au o cantitate importantă de vitamine și minerale.

Combinând aceste ingrediente veți obține o băutură incredibil de sănătoasă, cu un gust unic, esențială pentru o stare de bine și pentru un corp sănătos.

 

Suc de morcov, ghimbir și turmeric

Ingrediente:

  • O bucată de 2 cm de turmeric
  • 1/4 lămâie (preferabil bio), cu coajă
  • o bucată de ghimbir (cca 2 cm)
  • 1 măr roșu
  • 3 sau 4 morcovi

 

Metodă de preparare:

Adăugați toate vegetalele în storcătorul de fructe. Poftă bună!

×