x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Terapie cu energie

Terapie cu energie

25 Sep 2007   •   00:00

Reumatism, ulcer, sinuzită, diabet, litiază biliară, infertilitate... toate işi pot găsi rezolvarea in cabinetul bioenergoterapeutului Tiberiu Molnar. Terapia pe care o practică ameliorează starea de sănătate a organismului printr-o reechilibrare energetică a bolnavului.

Reumatism, ulcer, sinuzită, diabet, litiază biliară, infertilitate... toate işi pot găsi rezolvarea in cabinetul bioenergoterapeutului Tiberiu Molnar. Terapia pe care o practică ameliorează starea de sănătate a organismului printr-o reechilibrare energetică a bolnavului. Bioenergoterapeutul Tiberiu Molnar ne explică metoda: "Fiecare fiinţă posedă un cămp energetic, iar in cazul in care apar diverse afecţiuni, acest cămp energetic işi pierde echilibrul. Bioenergoterapeutul are capacitatea de a acţiona asupra cămpului energetic şi de a insănătoşi astfel bolnavul". Bioenergoterapia este acceptată şi de medicii aplopaţi pentru că această terapie nu exclude tratamentul stabilit de aceştia şi nu foloseşte nici un fel de substanţe care ar trebui administrate oral sau injectabil. "In Europa de Vest, medicii sunt foarte deschişi acestei forme de terapie şi există din ce in ce mai mulţi medici şi asistente care apelează la bioenergoterapeut", ne spune Tiberiu Molnar. El practică această terapie atăt la Bucureşti, căt şi la Viena. Unii privesc cu scepticism terapia de reechilibrare energetică. Dar Tiberiu Molnar ne asigură că beneficiile acestei terapii sunt vizibile, chiar dacă pacientul nu are incredere totală de la inceput in metodă sau in terapeut. "Este mult mai importantă increderea in sine", crede Tiberiu Molnar. Un alt avantaj al bioenergoterapiei este acela că nu necesită un regim alimentar special şi nici nu impune schimbarea stilului de viaţă.

Tehnica

Prin mişcări ale măinilor, fără a atinge corpul, terapeutul reechilibrează cămpul energetic al bolnavului. O şedinţă nu durează mai mult de două-trei minute, iar numărul de şedinţe il stabileşte specialistul, in funcţie de afecţiunea pe care o tratează. Pentru ameliorarea stărilor de anxietate sunt suficiente şapte şedinţe, insă pentru o afecţiune severă precum diabetul sau tumorile sunt necesare trei serii a căte şapte şedinţe, cu pauze de trei săptămăni. Pentru ca terapia să aibă succes, este important ca pacientul să respecte toate şedinţele recomandate, atrage atenţia specialistul. In timpul procedurii, pacienţii terapeutului Tiberiu Molnar simt o stare de relaxare, iar in primele zile după şedinţe o senzaţie de somnolenţă. Bioenergoterapeutul a aplicat metoda pe căteva mii de persoane pănă in prezent, iar procentul celor la care s-a obţinut o rezolvare totală a problemelor de sănătate este de aproximativ 80%, mai spune specialistul.

PACIENŢI. Cei care i-au trecut pragul lui Tiberiu Molnar vor să impărtăşească experienţa care le-a rezolvat problemele de sănătate. In octombrie 2004, la telefonul terapeutului (0722.55.88.76) a sunat Vasile Stoica, al cărui fiu, Vlăduţ, a fost diagnosticat cu cancer osos. In paralel cu tratamentul prescris de medicul oncolog, Vlăduţ a făcut mai multe serii de şedinţe de bioenergoterapie in cabinetul lui Tiberiu Molnar. Starea lui de sănătate s-a imbunătăţit treptat. Acum, Vlăduţ are şapte ani şi a inceput clasa I. Setul de analize efectuat inainte de inceperea şcolii a reconfirmat că este perfect sănătos.

×