x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Sucul 100 % natural care fluidizează sângele și are grijă de inima ta

Tratamente naturiste. Sucul 100 % natural care fluidizează sângele și are grijă de inima ta

25 Iul 2016   •   20:24
Tratamente naturiste. Sucul 100 % natural care fluidizează sângele și are grijă de inima ta

Nu trebuie să lași să trecă vara fără a face o cură de suc de roșii. Proprietățile curative ale roșilor sunt de notorietate, tocmai de aceea italienii le numesc pomodoro, care înseamnă „măr de aur”. Și sunt, de bună-seamă, deosebit de eficiente în diferite tratamente naturiste.

Trebuie să știți însă că sucul de roșii este mai valoros decât roșia proaspătă, deoarece antioxidanții pretioși din legumă devin mai ușor de asimilat în condițiile fierberii.

Bogat în vitamina A și C, sucul de roșii reprezintă unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care stimulează metabolismul și sistemul imunitar și reduce efectele nocive ale radicalilor liberi. Pe lângă acestea, sucul binefăcător conține cantități mari de vitamina K, B1, B2, B5, B6, dar și de potasiu, magneziu, fier și fosfor care luptă împotriva infecțiilor, stimulează energia și oferă o piele frumoasă.
În plus, stratul exterior al roșiilor conține un volum mare de licopen, un antioxidant care poate preveni multe tipuri de cancer. Se spune că o singură moleculă de licopen are puterea de a distruge 13 rădăcini de viruși.

Sucul de roşii este ideal pentru inimă, întrucât acesta are proprietatea de a fluidiza sângele. Un pahar de suc de roșii pe zi.........

Află mai mult despre folosirea sucului de roșii pentru TRATAMENTE NATURISTE

×