x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare TRATAMENTE NATURISTE. Ține în gardă sistemul imunitar! REȚETA care te menține sănătos!

TRATAMENTE NATURISTE. Ține în gardă sistemul imunitar! REȚETA care te menține sănătos!

20 Oct 2016   •   07:51
TRATAMENTE NATURISTE. Ține în gardă sistemul imunitar! REȚETA care te menține sănătos!

Sistemul imunitar denumit "al doilea creier" este un complex alcătuit din mecanismele de apărare ale organismelor vii față de agenții patogeni reprezentați, în general, de infecţii şi viruşi.

Este unul dintre cele mai complexe sisteme ale organismului, diferit de alte sisteme prin faptul că nu este o structură fizică, ci un ansamblu de interacţiuni complexe care implică diferite organe, structuri şi substanţe, printre care globulele albe, măduva spinării, vasele limfatice şi organele, celulele specializate din anumite ţesuturi ale organismului şi substanţe specializate numite factori de ser, care sunt prezente în sânge.

Rolul sistemului imunitar este să identifice lucrurile care se găsesc, în mod natural, în organism şi pe cele care reprezintă material dăunător, iar apoi să neutralizeze sau să distrugă tot ce este străin, oferind imunitatea, acel scut natural fără de care organismul nu poate face față bolilor.

O imunitate scăzută crează dezechilibre și dau vulnerabilitate organismului, expunându-l la pericolul de a se confrunta cu foarte multe afecțiuni, de la banalele răceli sau infecții locale până la boli foarte grave.

Dacă vă confruntați cu stare generală de oboseală, răceli frecvente, infecții urinare sau infecții ale pielii, erupții herpetice, inflamarea glandelor limfatice, diaree cronică sau insomnie este foarte posibil să aveți un sistem imunitar slăbit.

(...)

Rețetă pentru un sistem imunitar puternic:

....................................

Află rețeta AICI

×