x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Usturoiul - leac miraculos. Află rețetele-minune care te scot din ghearele bolii!

Usturoiul - leac miraculos. Află rețetele-minune care te scot din ghearele bolii!

10 Iun 2015   •   01:52
Usturoiul - leac miraculos. Află rețetele-minune care te scot din ghearele bolii!

Iată cum poți trata eficient o serie întreagă de boli care apar frecvent în cursul vieții unui om - de la răceli la reumatism sau paraziți intestinali ori bătături și negi - doar introducând usturoiul în dietă!

 1) Tratamentul cu usturoi are rezultate extrem de eficiente în cazul tuberculozei. Chiar dacă nu este folosit decât arareori de medici, cercetările ştiinţifice au dovedit că, într-o anumită combinaţie, dă un produs injectabil care tratează această boală. Dar acelaşi efect îl obţinem dacă vom consuma zilnic usturoi, în combinaţiile care ne sunt pe plac.


2) De asemenea, cu usturoi, răceala sau gripa chiar trec mai repede, cu condiţia ca de la primele semne ale bolii usturoiul să nu lipsească din alimentaţie. Pentru bronşite, cea mai indicată este supa de usturoi. Se pun mai mulţi căţei de usturoi să fiarbă în apă cu piper şi cu sare. După ce s-au fiert, se strivesc căţeii şi se pun din nou în supă. Se adaugă câteva ouă bătute şi apă caldă. Se acoperă cratiţa şi se lasă să fiarbă. Supa obţinută poate fi servită cu crutoane.

×