x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Apel pentru viaţă

Apel pentru viaţă

21 Mar 2011   •   17:25
Apel pentru viaţă

157443-.jpgNumele meu este Adina Chiţu şI până  acum ceva timp duceam o viaţă normală, într-un oraş departe de agitaţia cotidiană. Ca un fulger ne-a lovit vestea, pe mine şi pe copii, că soţul meu, Chiţu Iulian, în vârstă de 49 de ani  este diagnosticat cu Leucemie granulocitară cronică. Chinul durează de mai bine de 1 an şi am impresia că nu se va mai termina. Starea de sănătate a soţ ului  se agravează pe zi ce trece, iar eu stau în faţta lui neputincioasă  dar cu credinţa că într-o zi voi reuşi să îl fac să ne zâmbească din nou.

Pentru cei care spun că fericirea nu se cumpară cu bani, greşeşte... Fericirea familiei mele constă în 60.000 euro. Cu mari eforturi si cu bunăvoinţa celor din jur am reuşit să strângem o bună parte din bani, însă nu îndeajuns.

Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi să aduc din nou liniştea şi pacea din familia mea! Ajutaţi-mă să înlătur suferinţa de pe chipul soţtului şi al copiilor mei! Ajutaţi-mă să îi pot dărui o zi însorită de vară, fără chinuri şi dureri! Ajutaţi-mă să îmbătrânesc alături de soţul meu şi să ne bucurăm împreună de zilele ce vor urma!

Pentru Donaţii, la Banca Transilvania este deschis următorul cont: RO10BTRL01601201L03485XX

×