x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Apel umanitar - Laura Bogdana Bazavan are nevoie de ajutorul dvs.

Apel umanitar - Laura Bogdana Bazavan are nevoie de ajutorul dvs.

07 Mar 2011   •   23:48
Apel umanitar - Laura Bogdana Bazavan are nevoie de ajutorul dvs.
155316-laurabazavan.jpgLAURA BOGDANA BAZAVAN, care a implinit 30 ani in luna ianuarie a acestui an, a suferit in luna mai 2008 o interventie chirurgicala pentru extirparea unei tumori maligne (canceroase), fiind diagnosticata cu leiomiosarcom retroperitonial, o forma foarte rara de cancer.

Dupa efectuarea interventiei chirurgicale, la recomandarea medicului oncolog,  a urmat lunar un tratament sever de chimioterapie pe o perioada de aproximativ 1 an care nu a avut rezultatul scontat.

La inceputul anului 2010 a fost necesara o noua interventie chirurgicala, in urma careia i-au fost extirpate un rinichi si portiuni din splina si pancreas.

Din pacate, analizele efectuate la inceputul lunii februarie 2011 au evidentiat o inrautatire brusca a starii de sanatate, materializata prin aparitia unor noi formatiuni tumorale multiple la nivelul ficatului, rinichiului stang (unicul ramas) si muschilor paravertebrali, cu invazie loco-regionala.

Unica institutie medicala identificata care trateaza cazuri de o asemenea gravitate si care a acceptat sa acorde asistenta de specialitate necesara in acest moment decisiv este Clinica Anadolu Medical Center din Turcia.

Costul estimat al investigatiilor si tratamentului initial, care dureaza aproximativ 6 saptamani, este de 17 000 EURO.

Avand in vedere ca inceperea tratamentului se impune de urgenta, iar Laura nu are mijloacele financiare necesare in vederea acoperirii acestor cheltuieli, va adresam rugamintea de o ajuta pe Laura pentru strangerea sumei necesare.

Numarul de cont in care se pot vira sumele este:

Cont RON: RO19UGBI0000422001563RON, deschis la Garanti Bank, Sucursala 13 Septembrie

Cont EURO: RO87BPOS85007000152EUR01, deschis la Bancpost S.A., sucursala Libertatii

Titular cont: BAZAVAN BOGDANA LAURA.

Va multumim. Orice suma este binevenita.

Persoane de contact Dan Minzala, Andrei Dascalescu.
tel. 037 204 1072, 037 204 1073

×