x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Astromasajul

14 Apr 2006   •   00:00

Oricine apreciaza un masaj profesionist, indiferent ce denumire sau ce origini are. Si de cele mai multe ori il alegem in functie de recomandarile prietenilor sau ale revistelor. Noi va oferim insa o modalitate inedita de a alege cel mai eficient tip de masaj pentru dumneavoastra: in functie de semnul zodiacal. Nativii din fiecare zodie sunt predispusi la anumite afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul masajului.

Cei care apartin semnelor de pamant (Taur, Capricorn si Fecioara) sunt pragmatici si au nevoie de masaje tintite pe afectiunile de care sufera. Taurii sunt predispusi la probleme legate de circulatia limfatica si de aceea lor le este recomandat masajul pentru drenaj limfatic. Nativii din Capricorn au articulatii fragile, dar sunt si foarte sensibili si prefera masajele pentru care nu trebuie sa se dezbrace, cum ar fi shiatsu. Cei nascuti sub semnul Fecioarei sunt adeptii reflexoterapiei si ai masajului tuina pentru reechilibrarea energiilor organismului. Fecioarele sunt predispuse la tulburari digestive si cel mai eficient, pentru a le combate, este masajul abdomenului.

Semne de aer

Varsatorii obosesc destul de repede, au probleme cu somnul si cu circulatia sangvina. De aceea, lor le este recomandat masajul de relaxare, care sa le calmeze starile de agitatie. Pentru ca nativii din Varsator sunt deschisi la tot ceea ce este nou, pe ei ii tenteaza masajul efectuat cu ajutorul celor mai noi aparate.

Cei din zodia Gemeni apreciaza mai ales masajele inedite: cele cu ciocolata, cu bambus sau pur si simplu cu uleiuri exotice. Orice, numai sa nu se plictiseasca. Predispozitia lor spre afectiunile pulmonare si irascibilitatea lor dusa uneori la extreme ii fac totusi pe nativii din Gemeni sa accepte si sedintele de reflexoterapie.

Un alt semn de aer, Balanta, este asociat cu afectiunile renale si cu durerile de spate. Cele mai indicate tipuri de masaj pentru cei din aceasta zodie sunt masajul californian si cel ayurvedic, intr-o ambianta placuta.

Foc

Berbecul, Leul si Sagetatorul sunt semne de foc, care apreciaza aproape orice fel de masaj. Cei din zodia Berbec sunt predispusi la migrene si de aceea lor le este recomandat masajul tamplelor si al cefei.

Semnele oboselii se vad imediat pe fata celor nascuti in Leu. Ei au nevoie periodic de un masaj antistres din cap pana in picioare. Afectiunile hepatice sunt frecvente in randul Sagetatorilor, iar masajul pe care il prefera nativii acestei zodii este cel detoxifiant si exotic in acelasi timp.

SEMNE DE APA. Sentimentale si pline de imaginatie, semnele de apa (Pesti, Rac si Scorpion) prefera masajele energizante. Pestii sunt predispusi la edeme si de aceea lor li se potriveste drenajul limfatic. Cei din zodia Rac sunt usor depresivi, iar masajul lor preferat este cel de relaxare sau reflexoterapia. Iar in ceea ce ii priveste pe nativii din Scorpion, majoritatea acestora sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale care pot fi remediate cu ajutorul chiroterapiei.
×
Subiecte în articol: masajul armonia trupului