x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet De ce decantoarele de ceară sunt la mare căutare?

De ce decantoarele de ceară sunt la mare căutare?

04 Iul 2022   •   13:19
De ce decantoarele de ceară sunt la mare căutare?

Epilarea este o rutină de îngrijire indiferent de sezon. O piele fină și catifelată denotă eleganță, îngrijire și conferă o senzație de încredere și aduce un plus frumuseții naturale.

De ce cosmeticenele aleg cu atenție echipamente din gama decantoare ceară?

 

Fiecare formulă de ceară necesită o anumită temperatură de încălzire, de aceea, în cele ce urmează vor fi prezentate câteva avantaje ale decantoarelor de ceară, în funcție de tipul cerii ce urmează să fie utilizată în sesiunile de epilare.

 

Ceara film granule 

Ceara film granule reprezintă o formulă comună pentru produsele din gama de epilare și un must have al saloanelor de înfrumusețare. Tehnica de bază implică topirea granulelor, iar amestecul este amplasat pe piele, astfel încât să smulgă firele de păr, chiar și din zonele mai sensibile ale corpului. Este posibil să auziți persoane care folosesc un cuptor cu microunde pentru a încălzi ceara, dar majoritatea cosmeticienelor profesioniste apelează la decantoare de ceară pentru a asigura eficiența produsului, dar și pentru a nu răni pielea clienților.

 

Atunci când sunt utilizate decantoare de ceară, temperatura poate fi reglată corespunzător, ceara se topește în întregime, iar rezultatele vor fi optime la fiecare sesiune de epilat. Mai mult decât atât, în ultima perioadă, stresul, ritmul alert impun printre altele și căutarea serviciilor efectuate într-un timp cât mai scurt. Cu alte cuvinte, un decantor ceară este mai mult decât necesar, în orice salon de înfrumusețare.

 

Ceara tradițională

Ceara tradițională poate fi încălzită cu ușurință în cuva unui decantor de ceară. În plus, într-o sesiune de epilat sunt șanse mari să fie nevoie de mai multe formule de ceară. Produsele din gama decantoare ceară se regăsesc în magazinele furnizorilor, așa cum este epilatPro.ro, într-o gamă variată. Un decantor ceară poate avea una sau două cuve de diverse capacități, poate fi cu ibric sau fără, iar unele conțin și spații roll-on pentru a încălzi ceara de unică folosință.

 

Linia de decantoare ceară epilatPRO.ro este adaptată pentru o arie largă de produse din ceară. Fiecare dintre decantoarele de ceară vă garantează confortul în timpul lucrului, îmbunătățind versatilitatea atunci când o sesiune de epilat necesită lucrul cu mai mult de o formulă de ceară. Ceara de corp profesională trebuie de obicei incalzită timp de 15-25 de minute pentru a ajunge la consistența potrivită, iar catalogul online epilatPro.ro este actualizat constant pentru noile cerințe din industria frumuseții.

 

Din acest motiv, există mai multe versiuni din aria decantoare ceară, disponibile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și pentru a vă economisi timp, în timpul unui program de lucru aglomerat.

Un decantor de ceară cu două cuve și 4 roll-onj-uri se pliază perfect pentru a face față chiar și în sesiunile de epilat care implică mai multă atenție la detalii și care sunt mai migăloase, fiind ușor de utilizat și de amplasat în orice salon.

Tot ce este necesar este o priză și o măsuță chic care să completeze design-ul profesional al salonului, deoarece fiecare detaliu contează pentru o primă impresie de succes.

×