x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Incubator ilegal

de Cristina Andreea Calin    |    05 Mar 2008   •   00:00

Lucrătorii Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor  (DSVSA) Mehedinţi au sistat, marţi seara, activitatea unui incubator, cu o capacitate de 10.000 ouă, care funcţiona clandestin în localitatea Cujmir.



Lucrătorii Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor  (DSVSA) Mehedinţi au sistat, marţi seara, activitatea unui incubator, cu o capacitate de 10.000 ouă, care funcţiona clandestin în localitatea Cujmir. Directorul DSVSA Mehedinţi, Paul Adamescu a declarat că s-a luat o asemenea decizie întrucât proprietara instalaţiei, Maria Cioroianu, nu deţinea autorizaţie de funcţionare pentru incubatorul respectiv, iar ouălele utilizate nu erau procurate de la ferme specializate, supravegheate din punct de vedere sanitar-veterinar, ci de la diferite persoane particulare.
Potrivit acestuia, în judeţul Mehedinţi vânzarea puilor este interzisă în pieţe şi târguri, cei care vor fi prinşi încălcând această interdicţie riscând până la cinci ani de închisoare şi limitarea unor drepturi.

×
Subiecte în articol: bun de consum