x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Nicoleta Catana    |    23 Iul 2008   •   00:00

23 iulie 2008:Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA a publicat un ghid care oferă informaţii micilor producători cu privire la etichetarea alimentelor care conţin antioxidanţi

ACUZAŢII. Prefectul interimar al judeţului Iaşi, Marius Bodea, consideră că unii inspectori ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Iaşi primesc diverse produse de la furnizorii de alimente pentru a nu semnala neregulile din timpul controalelor. Acesta afirmă că a solicitat conducerii DSVSA Iaşi verificarea activităţii inspectorilor care efectuează controale în complexul comercial angro Siraj, din municipiu. Directorul DSVSA, Ioan Gaboran, susţine că, în astfel de situaţie, prefectul trebuie să-i indice pe inspectorii corupţi. (N.C.)

 
CONSULTANŢĂ. Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA) a publicat un ghid care oferă informaţii micilor producători cu privire la etichetarea alimentelor care conţin antioxidanţi. Astfel, cei din industria alimentară vor şti care este doza zilnică recomandată, efectele pe care acestea le au asupra sănătăţii noastre, dar şi cui trebuie să se adreseze dacă apar probleme de siguranţă alimentară. (N.C.)

×
Subiecte în articol: bun de consum