x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Aug 2008   •   00:00

22 august 2008:Persoanele care vor să slăbească folosind ciupercile în locul cărnii de vită vor avea mai mult succes, arată un studiu realizat de americani.

SUBSTITUT. Persoanele care vor să slăbească folosind ciupercile în locul cărnii de vită vor avea mai mult succes, arată un studiu realizat de americani. Testul se bazează pe faptul că o porţie de carne are 783 kcalorii, în timp ce ciupercile au numai 339. Este de reţinut şi faptul că ciupercile au şi o valoare nutritivă ridicată, nereprezentînd un pericol pentru alimentaţia cosu­ma­torilor. Cercetătorii speră că astfel vor veni în sprijinul celor care vor să scape de kilogramele în plus în condiţiile în care obezitatea a ajuns la cote alarmante.

 
DISCUŢII.
Autoritatea Europeană pentru Siguranţă Alimentară (EFSA) a lansat o dezbatere publică în ceea ce priveşte ghidul care conţine informaţii legate de produse dietetice, care nu a fost privit cu ochi buni de Uniunea Europeană. Acesta a fost conceput la cererea Comisiei Europene, care a dorit să audă care este părerea consumatorilor în legătura cu astfel de produse şi în ce măsura îi poate ajuta să aibă o alimentaţie bazată pe produse nutritive. Doleanţa vine ca urmare a numeroaselor boli cauzate de produsele care conţin aditivi.

×
Subiecte în articol: bun de consum