x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet “Laptele şi cornul” cu probleme în Tulcea

“Laptele şi cornul” cu probleme în Tulcea

de Nicoleta Catana    |    07 Mai 2008   •   00:00

Produsele lactate furnizate unor unităţi de învăţămînt din judeţul Tulcea în cadrul programului guvernamental “Lapte şi corn” se alterează din cauza lipsei de spaţiu depozitare.



Produsele lactate furnizate unor unităţi de învăţămînt din judeţul Tulcea în cadrul programului guvernamental “Lapte şi corn” se alterează din cauza lipsei de spaţiu depozitare. Primele nereguli au fost semnalate la finele lunii martie în instituţii şcolare din Malcoci, Peceneaga şi Mihail Kogălniceanu. Recent însă şi părinţii elevilor unor unităţi de învăţămînt din Cerna, Greci, Horia şi Sulina au semnalat autorităţilor nereguli în ceea ce priveşte lactatele distribuite copiilor.

Prefectul judeţului Tulcea, Lucian Simion, a declarat că problema reală este lipsa unui număr suficient de spaţii de depozitare corespunzătoare pentru aceste alimente în unităţile de învăţămînt, întrucît numărul beneficiarilor programului s-a dublat, în timp ce spaţiile au rămas aceleaşi. Prefectul a mai spus că a solicitat Consiliului Judeţean să efectueze demersurile necesare pentru ca situaţia să revină la normal prin prezintarea un program ferm care să cuprindă frecvenţele de aprovizionare a instituţiilor şcolare, acesta urmînd să devină anexă la contractul încheiat de instituţia statului cu firmele care au cîştigat licitaţia pentru furnizarea produselor distribuite în cadrul programului.

×
Subiecte în articol: bun de consum