x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Nereguli constatate in Tărgu-Mureş

Nereguli constatate in Tărgu-Mureş

de Nicoleta Catana    |    25 Sep 2007   •   00:00

Inspecţia Sanitară de Stat (ISS) a anunţat că a decis suspendarea temporară a activităţii halei de brănzeturi din cea mai mare piaţă a municipiului Tărgu-Mureş, de pe Strada Cuza Vodă, pănă la remedierea deficienţelor de igienă constatate.

Potrivit unui comunicat de presă al ISS Mureş, in două din cele trei pieţe agroalimentare principale din municipiu inspectorii au constatat deficienţe: in incinta pieţelor "Cuza Vodă" şi "Dămbu Pietros" nu erau asigurate curăţenia permanentă şi dezinfecţia, se făcea comerţ din maşină in condiţii improvizate, improprii şi faptul că unora dintre comercianţi li se permite să doarmă, pe timpul nopţii, in paturi improvizate lăngă tarabe.

ISS Mureş a arătat că cele mai grave nerespectări ale condiţiilor igienico-sanitare s-au constatat in hala pentru brănzeturi a Pieţei "Cuza Vodă", unde s-a emis dispoziţie de suspendare temporară a activităţii. Pentru toate deficienţele din pieţele tărgumureşene au fost aplicate sancţiuni contravenţionale in valoare de 5.400 de lei.





×
Subiecte în articol: bun de consum