x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet (P) Cu un pas mai aproape de vindecarea interioară cu ajutorul psihoterapeutului Daniel Ivan

(P) Cu un pas mai aproape de vindecarea interioară cu ajutorul psihoterapeutului Daniel Ivan

30 Iul 2021   •   10:24
(P) Cu un pas mai aproape de vindecarea interioară cu ajutorul psihoterapeutului Daniel Ivan

Din păcate în România terapia psihologică este încă privită cu ochi judecători. În țările moderne și civilizate căutarea ajutorului unui psiholog este chiar recomandată dacă îți dorești să trăiești o viață cât mai echilibrată. Problema apare la conștientizarea traumelor care ți-au influențat viața și relațiile interpersonale. Mulți spun că ei nu au nimic din punct de vedere psihic, însă comportamentul lor, modul de a comunica, modul în care gestionează anumite aspecte din viața de zi cu zi, le trădează această realitate falsă pe care și-au creat-o. Psihologul Daniel Ivan te poate ajuta să treci peste orice problemă ai avea, în timp ce te vei și dezvolta personal, iar calitatea vieții tale va crește negreșit.

 

Când este cazul să apelăm la psiholog

 

Primul pas înspre vindecarea problemelor de natură psihologică este să conștientizezi că sunt anumite aspecte personale ce au fost influențate de momente traumatice, momente ce uneori nici nu realizezi că ți s-au întâmplat. Însă subconștientul funcționează mereu, deci își face asocierile necesare cu fiecare lucru ce ți se întâmplă, iar mai apoi apar declanșatoare și handicapuri în funcționarea ta normală. Depresia, anxietatea, atacurile de panică și multe altele, nu apar peste noapte, ci se formează în timp, contribuind la ele și mediul în care te afli, dacă este toxic sau nu, dar și persoanele cu care relaționezi.

 

Este important de știut că zicala “Spune-mi ce prieteni ai, ca să-ți spun cine ești” este complet adevărată. Vei observa că, dacă ești un individ ce tinde spre auto-cunoaștere și auto-educare, pentru a deveni pe zi ce trece o versiune mai bună a ta, treptat persoanele cu care obișnuiai să te asociezi încep să dispară din viața ta. Asta din cauză că nu mai rezonezi cu ele, nu mai aveți aceeași viziune sau începi să observi anumite comportamente toxice.

 

Comportamente care te-au influențat și pe tine de-a lungul anilor, dar pe care le-ai ignorat fiindcă erați “prieteni” de o viață. De fapt, nu ești obligat să ai o relație nici cu membrii familiei tale dacă nu vrei, chiar dacă e vorba de părinți. În momentul în care simți că ești atacat atât psihic, cât și emoțional de orice persoană, este cazul să te înlături din acea situație tocmai pentru a-ți prezerva sănătatea. Nu ai nici o obligație pe planeta asta să menții în viața ta pe cineva care-ți face rău. Un psihoterapeut bun in Bucuresti este Daniel Ivan, însă oricine poate beneficia de serviciile sale.

 

Daniel Ivan te ajută oriunde ai fi

 

Mulți oameni evită să meargă la psihoterapeut fiindcă se simt inconfortabili într-un mediu necunoscut, cu această persoană străină, căreia trebuie să îi spună totul. Într-adevăr poate fi descurajant, în special pentru persoanele introvertite. Însă dacă îți dorești cu adevărat să faci o schimbare benefică în viața ta să știi că Daniel Ivan oferă chiar și sesiuni de terapie online. Oriunde te-ai afla în țară sau poate ești plecat departe printre străini, Daniel Ivan poate fi confidentul de care ai nevoie.

 

Cu atât mai mult dacă ești plecat în străinătate ai nevoie de un psihoterapeut român, care să aibă aceleași valori, aceeași cultură ca și tine, pentru a-ți fi mai ușor să vorbești. Și fiindcă nimănui nu îi place să fie departe de locul pe care-l numesc acasă, ci au plecat din nevoia de a duce un trai mai bun, clar că acest lucru te va influența psihic. Foarte multe persoane suferă de depresie, însă se chinuie și își macină zilnic sănătatea psihică doar pentru a oferi familiei o situație financiară mai bună. Alege să formezi un parteneriat de încredere cu Daniel Ivan, ce te va ajuta să treci mai ușor prin această perioadă copleșitoare de dor și griji.

 

Află mai multe despre ce servicii oferă Daniel Ivan accesând Danielivan.ro.

 

Contact: 0761600020

 

contact@danielivan.ro

 

 

 

×