x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Plante împotriva lenevirii creierului

Plante împotriva lenevirii creierului

10 Mar 2016   •   16:34

O firmă românească a realizat un amestec de plante care să întârzie îmbătrânirea creierului. În capsulele Neuroprotect se află extract de turmeric care reduce pierderea progresivă de neuroni, dar şi ginkgo biloba care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în creier. În compoziţie se află şi extract din fructe de goji pentru războiul cu radicalii liberi.

Vitamine care topesc ciocurile osoase

Artroza atacă articulaţiile prin roaderea cartilajului, stricarea lichidului sinovial, dar apare şi alt defect, ciocurile de os, osteofitele care cresc şi deteriorează şi ele cartilajul pe post de amortizor. Produsul Vitalion, făcut la Oxford din vitamine, plante, metale, menajează şi articulaţiile în paralel cu efectul bun asupra vaselor.

Comprimate naturiste pentru convalescenţă

Echina Vit.C creşte imunitatea organismului, dar îl sprijină şi în perioadele de convalescenţă de după boli. Pe lângă echinaceea şi vitamina C, în produs se află cătină, roiniţă, fructe de măceş şi zmeur.

Protector şi detoxifiant pentru ficat

Ficatul oboseşte prelucrând alcoolul în exces şi abuzul de medicamente chimice. Capsulele Hepamix cu silimarină, armurariu, merişor, urzică se recomandă ca adjuvant în afecţiunile ficatului şi în tulburările metabolice.

×