x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Poşta Redacţiei: Acceptarea feminităţii

Poşta Redacţiei: Acceptarea feminităţii

de Jurnalul National    |    02 Apr 2008   •   00:00

Livia P.: Mă bucur că aţi rea­lizat că trupul vă reflectă aşa cum sunteţi şi că interpretările mele au fost co­rec­te. Din păcate, multe fe­mei proce­dea­ză astfel...

Livia P.: Mă bucur că aţi rea­lizat că trupul vă reflectă aşa cum sunteţi şi că interpretările mele au fost co­rec­te. Din păcate, multe fe­mei proce­dea­ză astfel; îşi pierd feminitatea dintr-un motiv sau altul şi nu au fost învăţate să o pre­ţuiască deşi este identitatea lor naturală. Eu însămi am trecut prin acest proces şi vorbesc în cu­noştinţă de cauză. Aţi căutat toată viaţa inconştient să demonstraţi părinţilor că aveţi calităţile unui bărbat, deşi eraţi femeie, şi de aceea corpul a reac­ţionat încă din adolescenţă, când sistemul hormo­nal în­cepe să se dezvolte. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi – femeie – şi bucuraţi-vă, fiţi mândră că sunteţi construită astfel. Spuneţi zilnic afirmaţia: “Sunt mândră ca sunt femeie şi mă accept aşa cum sunt” în timp ce bateţi cu palma pe creştetul capului (punct energetic EFT); s-ar putea să opuneţi rezistenţă sau să plângeţi; acceptaţi-vă ambele stări. Nu puteţi reuşi ceea ce vă propuneţi folosind ar­mele bărbaţilor; chiar şi ei se aş­teaptă ca în contact cu o femeie aceasta să se poarte ca atare. Forţa vul­ne­ra­bi­li­tă­ţii, a delicateţii şi a blândeţii femeii poate fi mult mai mare decât aceea fizică a bărbatului; puteţi obţine succese mai mari şi într-un mod mai firesc. Şi mai ales renunţaţi la ra­ţiu­ne; este un atri­but masculin; mizaţi pe in­tui­ţie. Acceptaţi-vă şi tatăl aşa cum este; imposibilitatea lui de a re­la­ţiona cu dvs. nu trebuie să vă îm­pie­dice să vă apropiaţi de el. Îm­bră­caţi-vă feminin şi purtaţi-vă ca o femeie; în acest fel vă veţi în­să­nă­toşi natural.

 

MESAJUL SĂPTĂMÂNII. Liliana S.: Deosebită ini­ţiativă a Jurnalului Naţional pentru pagina de suflet. Doresc să mai dezvoltaţi această idee cu autovindecarea prin autotratament. Sunt convinsă că ar fi de ajutor unui mare număr de cititori care nu conştientizează că singuri ne putem ajuta (inclusiv rezolva pro­blemele de sănătate). Genul  acesta de articole reduce violenţa din România de astăzi... MULŢUMIM.

 

INVITAŢIE LA DIALOG. Daniela Dumitriu este singurul consultant român Feng Shui acre­ditat de Feng Shui Society UK  (FSSA) şi primul practician EFT (Emotional Freedom Technique) din România (EFT-ADV) inclus în lista inter­na­ţio­nală a practicienilor avizaţi de Gary Craig, inventatorul acestei tehnici.

Eşti invitat să comentezi temele abordate în această pagină, să ne împărtăşeşti experienţele tale şi să propui subiecte pe care nu ai unde şi cu cine să le discuţi, dar care sunt importante pentru tine.

 

Gânduri

 “Cea mai intimă şi frumoasă relaţie de dragoste este aceea pe care o ai cu tine însuţi; aceasta este responsabilitatea ta, iar fe­lul în care te simţi iubit depinde numai de tine şi de percepţia ta, nu de ceilalţi”

Byron Katie

 

“Magia unei relaţii constă în absenţa judecăţii celuilalt. Ju­de­când pe celălalt, nu îl defineşti pe el, ci te defineşti pe tine. A percepe oamenii ca fiind imperfecţi înseamnă a fi tu însuţi parte a acestei imperfecţiuni”

Wayne Dyer

 

Aceasta este o pagină pentru sufletul tău – pagina celor aflaţi în căutarea bucuriei interioare.

 

dumitriudaniela@gmail.com

×
Subiecte în articol: suflet