x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Poşta redacţiei – Atragem ce credem că merităm

Poşta redacţiei – Atragem ce credem că merităm

19 Mar 2008   •   00:00

Eşti invitat să comentezi temele abordate în această pagină, să ne împărtăşeşti  experienţele tale şi să propui subiecte pe care nu ai unde şi cu cine să le discuţi, dar care sunt importante pentru tine.
Aceasta este o pagina pentru sufletul tău – pagina celor aflaţi în căutarea bucuriei interioare.
dumitriudaniela@gmail.com

Adrian P. – Nu aţi făcut "greşeli"; nu aţi ştiut cum altfel să procedaţi în situaţiile respective. Nu există greşeli – există doar trepte de evoluţie prin care trecem în procesul vieţii. Fiţi mai blând cu dvs. şi mai răbdător (apropo de impulsivitate). E posibil acum să aveţi sentimente de vinovăţie pentru ceea ce aţi făcut şi să credeţi inconştient că trebuie să "plătiţi" cumva pentru toate acestea şi de aceea să "simţiţi că traiţi exact ceea ce aţi făcut dvs. celorlalţi".  Credeţi că nu puteţi fi iertat pentru faptele respective şi trebuie să vi se întoarcă totul ca un bumerang şi de aceea vi se şi întorc, pentru că dvs. credeţi că le meritaţi. Stările de tensiune, impulsivitate şi tristeţe sunt fireşti în acest context. Începeţi să vă iertaţi pe dvs.; ceilalţi vă vor ierta şi lucrurile se vor petrece pozitiv în momentul în care vă veţi vedea dvs. cu ochi toleranţi, pentru că oricum nu veţi mai repeta acel lucru vreodată; spuneţi în fiecare zi de zeci de ori fraza "mă iert, mă accept şi mă iubesc aşa cum sunt, chiar dacă ... "în timp ce bateţi cu palma în creştetul capului (acolo se află un punct  energetic EFT major în organism care eliberează emoţiile negative) şi căutaţi pe internet un terapeut Bach la care să mergeţi lunar pentru vindecarea sufletească...


Adina D. – am nevoie să ştiu ce fel de probleme de sănătate aveţi, pentru că ele vă reflectă. Afecţiunile sunt mai mult pe partea stângă sau dreaptă a corpului? Când au apărut? Înainte de apariţia lor s-a întâmplat ceva semnificativ în viaţa dvs?


Claudia A. – V-aţi privit cu ochi critici, ca şi cum nu aţi merita să fiţi iubită. Aşa cum vă vedeţi dvs., aşa vă percep şi oamenii. Dacă dvs. vă schimbaţi percepţia despre cum arătaţi, veţi reflecta acest lucru şi veţi atrage doar oameni care vă plac aşa cum sunteţi şi în acel moment atitudinea dvs. ar spune "şi ce dacă am chestia asta? nu e relevantă". Pentru modificarea percepţiei spuneţi zilnic în faţa oglinzii "chiar dacă mi se pare că sunt urâtă şi că nu m-ar plăcea nimeni (mai ales X – numele băiatului) pentru că am această cicatrice la buză, mă iert, mă iubesc şi mă accept oricum; e parte din mine; este ceea ce mă face să fiu originală" în timp ce bateţi cu palma pe creştetul capului (punct energetic EFT). Căutaţi pe internet un terapeut Bach (Bucureşti) pentru tratament sufletesc lunar.


INVITAŢIE LA DIALOG. Daniela Dumitriu este singurul consultant român Feng Shui acreditat de Feng Shui Society UK  (FSSA) şi primul practician EFT (Emotional Freedom Technique) din România (EFT-ADV) inclus în lista internaţională a practicienilor avizaţi de Gary Craig, inventatorul acestei tehnici.

Eşti invitat să comentezi temele abordate în această pagină, să ne împărtăşeşti  experienţele tale şi să propui subiecte pe care nu ai unde şi cu cine să le discuţi, dar care sunt importante pentru tine.
Aceasta este o pagina pentru sufletul tău – pagina celor aflaţi în căutarea bucuriei interioare.
dumitriudaniela@gmail.com

×
Subiecte în articol: suflet