x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Reconturează-ţi talia cu exerciţii cardio!

Reconturează-ţi talia cu exerciţii cardio!

de Oana Antonescu    |    26 Mai 2009   •   00:00
Reconturează-ţi talia cu exerciţii cardio!
Sursa foto: /

Dacă programele obişnuite de fitness nu au dat rezultate până acum, vă propunem un antrenament cu exerciţii cardio dedicat taliei. Ce sunt aceste exerciţii cardio şi de ce sunt ele atât de eficiente ne spune specialistul nostru în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness.



Mişcările cardio sunt repetate şi susţinute, de aceea cresc pulsul şi intensifică activitatea cardiacă. Ele au două mari beneficii: preîntâmpină bolile cardiovasculare şi ard grăsimea mai rapid decât exerciţiile obişnuite de fitness. Dar nu oricine poate face antrenamente cardio. Este de preferat să nu le încercaţi dacă nu aveţi condiţie fizică. Pentru că sunt foarte solicitante, trebuie să efectuaţi înainte câteva antrenamente de dificultate moderată. Pentru unele persoane, cum sunt cele care suferă de boli cardiovasculare sau pulmonare, exerciţiile cardio nu sunt indicate.

Pentru ca rezultatele să fie vizibile, antrenamentul propus de specialistul Luiza Bucur trebuie susţinut 30-45 de minute, de trei ori pe săptămână.

×
Subiecte în articol: armonia trupului