x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Scapă de aripioare!

Scapă de aripioare!

de Oana Antonescu    |    27 Ian 2009   •   00:00

Pe partea externă a coapsei, grăsimea şi celulita se adună în mod inestetic şi formează aşa-numitele aripioare, pe care toate femeile le detestă. Din păcate, zona şoldurilor nu este uşor de antrenat.



Tocmai de aceea, ţesutul adipos şi celulita se găsesc din belşug în aceast segment. Însă remodelarea şoldurilor şi subţierea picioarelor în partea superioară nu este imposibilă dacă sunteţi dispuse să depuneţi ceva efort şi dacă sunteţi perseverente.
Specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, ne propune patru exerciţii pe sol care ne ajută să scăpăm de inesteticele aripioare. Repetaţi acest scurt program de fitness de trei ori pe săptămână şi rezultatele nu vor întârzia să apară! Dacă doriţi să scăpaţi foarte repede de aripioare, încercaţi, în paralel cu aceste exerciţii, mersul pe bicicletă şi joggingul.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului