x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Toxiinfecţie alimentară în staţiunea Mamaia

0
Autor: Nicoleta Catana 01 Iun 2008 - 00:00

Un număr de zece persoane, nouă adulţi şi un copil, au ajuns duminică dimineaţă la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au fost la o nuntă la un restaurant din staţiunea Mamaia.

Un număr de zece persoane, nouă adulţi şi un copil, au ajuns duminică dimineaţă la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au fost la o nuntă la un restaurant din staţiunea Mamaia. Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, oamenilor li s-a făcut rău după ce au mâncat aperitivul. Medicii le-au acordat primul ajutor şi spun că nuntaşii sînt în afara oricărui pericol. Ei au rămas internaţi şi vor fi ţinuţi sub supraveghere cel puţin încă 24 de ore, perioadă în care li se vor face investigaţii pentru a se stabili care este sursa toxiinfecţiei. Cazul a intrat în atenţia Autorităţii Judeţene de Sănătate Publică, aceasta începînd o anchetă. De asemenea, inspectorii de la Inspecţia Sanitară de Stat vor verifica unitatea în cauză pentru a vedea cum au fost păstrate şi pregătite alimentele.

 

Citeşte mai multe despre:   bun de consum

 



Mai multe titluri din categorie

Explicațiile psihologului: Cine sunt auditivii din jurul nostru?

Explicațiile psihologului: Cine sunt auditivii din jurul nostru?
Modul în care suntem predispuși să ne raportăm la lumea exterioară ne determină felul în care o interpretăm. Cu alte cuvinte, ca persoane vizuale, vom fi mai impresionați de lucrurile pe care le vedem. Ca...

Semnele pe care ni le dă corpul că ceva nu e în regulă 

Semnele pe care ni le dă corpul că ceva nu e în regulă 
Literatura momentului e din ce în ce mai axată pe legătura strânsă dintre minte şi corp, despre obiceiurile simple pe care le-am uitat şi la care ar fi bine să revenim. Nu mai mâncăm la timp, nu mai dormim, nu...

Lentilele progresive au şi inconveniente? Cum să le evităm sau să le rezolvăm?

Lentilele progresive au şi inconveniente? Cum să le evităm sau să le rezolvăm?
Avantajele unor lentile progresive   Ni se recomandă sau ne dorim lentile progresive pentru că, purtându-le, putem vedea și la distanță, și intermediar, și aproape folosind o singură pereche de...

De ce să alegi o bandă de alergat electrică

De ce să alegi o bandă de alergat electrică
Nu mai e necesar să amintim ce beneficii uimitoare produce sportul asupra psihicului și sănătății tale. Principalul inamic al mișcării este comoditatea pe care o simțim atunci când am prefera să stăm...

Iată tot ce trebuie să știi înainte să folosești ulei de canabis

Iată tot ce trebuie să știi înainte să folosești ulei de canabis
Galerie Foto Probabil că ai auzit deja despre produsele pe bază de canabis. Este posibil chiar să cunoști pe cineva care le folosește. Dacă te-ai întrebat la ce folosesc aceste produse, ar trebui să știi că există o serie...

10 tratamente anti COVID-19 stabilite de Comisia Europeană

10 tratamente anti COVID-19 stabilite de Comisia Europeană
Comisia Europeană a stabilit un portofoliu de 10 mijloace terapeutice potențial eficace împotriva COVID-19. Lista este stabilită pe baza unor avize științifice independente și cuprinde în principal...

Raport UNICEF: Efectele CUMPLITE ale pandemiei de COVID-19 asupra sănătății mintale a copiilor

Raport UNICEF: Efectele CUMPLITE ale pandemiei de COVID-19 asupra sănătății mintale a copiilor
Dincolo de simptomele fizice grave pe care le provoacă infecția cu virusul SARS-CoV-2, pandemia are efecte negative severe și asupra sănătății mintale. Mai ales tinerii se confruntă cu anxietate și dep...

Vaccinarea a redus de peste 20 de ori riscul de deces din cauza infecției cu COVID-19 în România

Vaccinarea a redus de peste 20 de ori riscul de deces din cauza infecției cu COVID-19 în România
CNCAV a realizat studiul de eficiență a vaccinării împotriva COVID-19 în rândul persoanelor vaccinate, comparativ cu evoluția persoanelor nevaccinate. Concluzia este că vaccinurile protejează în proporție...

Cele 7 alimente pe care specialiştii nu le recomandă în perioada sarcinii 

Cele 7 alimente pe care specialiştii nu le recomandă în perioada sarcinii 
Galerie Foto Chiar dacă de obicei în timpul sarcinii este recomandat să avem o alimentaţie cât mai variată, din motive de siguranţă e bine să evităm carnea crudă sau negătită suficient, ficatul, sushi, ouăle crude,...

Vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de Pfizer are o eficiență de peste 90% la copii

Vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de Pfizer are o eficiență de peste 90% la copii
Vaccinul anti COVID-19 pentru copii produs de compania Pfizer este sigur și are o eficacitate de aproape 91% în prevenirea infectării în cazul minorilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, arată un studiu...
Serviciul de email marketing furnizat de