x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP GEMENI 2016

HOROSCOP GEMENI 2016

28 Dec 2015   •   20:53
HOROSCOP GEMENI 2016
Sănătate
În 2016 trebuie să aveți grijă de plămâni. Dacă în anul care aproape s-a sfârșit, astrele v-au încurajat să faceți schimbări în ceea ce privește stilul de viața și dieta, în 2016 vă veți bucura de consecințele pozitive ale acestor decizii. Jupiter va tranzita sectorul ce implică sănătatea începând cu luna septembrie și vă va umple de vitalitate și energie pozitivă.


Carieră
Neptun va fi în continuare prezent în sectorul carierei și vă va anima să vă urmați visele, potențându-vă carisma. În orice caz, vă veți simți confuz în unele momente, așa că ar trebui să stabiliți o rută și să nu vă pierdeți într-o nebuloasă de fantezii.
"No se puede gastar la creatividad. Cuanto más se usa, más se tiene."


Dragoste
Saturn își va exercita forța în plan sentimental asupra nativilor din Gemeni: vă va pune la încercare relația și vă va da oportunitatea de a verifica dacă partenerul se ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Nu vă mulțumiți cu puțin pentru că veți rata șansa să vă cunoașteți sufletul pereche.
Jupiter va continua să emită energie pozitivă în sectorul căminului și familiei, iar în 2016 vă veți bucura de momente de neuitat alături de persoanele cele mai dragi și apropiate.
 

×
Subiecte în articol: horoscop 2016 horoscop gemeni gemeni 2016