x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP LEU 2016

HOROSCOP LEU 2016

28 Dec 2015   •   20:53
HOROSCOP LEU 2016
Sănătate
În 2016 trebuie să aveți mare grijă de sănătatea inimii și de spate. Pluto, situat în sectorul sănătății, vă va ajuta să compensați energia consumată. Dacă nu veți face acest lucru, este posibil să ajungeți într-o stare de extenuare din care vă va fi greu să ieșiți. Și dacă vă doriți să obțineți un corp de nota 10, e momentul ideal să începeți să faceți sport.


Carieră
Jupiter, din sectorul finanțelor, va favoriza o creștere a venitului și vă va îndemna să faceți investiții profitabile. Este și normal, 2016 este anul dezvoltării. Ambiționându-vă, nu doar că veți avansa enorm, dar veți rupe și orice legătură cu trecutul.


Dragoste
Este momentul compromisului, al relațiilor serioase. Saturn va tranzita în sectorul iubirii, determinându-vă să vă asumați o mai mare responsabilitate în interacțiunea cu persoana iubită. E adevărat că pentru a menține iubirea este nevoie de mai puțină rigiditate, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă comportați imatur cu partenerul.

Dacă sunteți singur, există posibilitatea să vă îndrăgostiți de o persoană mult mai matură sau care aparaține unei categorii sociale diferite.
 

×
Subiecte în articol: horoscop 2016 horoscop leu leu 2016