x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP FECIOARĂ 2016

HOROSCOP FECIOARĂ 2016

28 Dec 2015   •   20:54
HOROSCOP FECIOARĂ 2016
Sănătate
În cea mai mare parte a anului, Jupiter vă va transmite entuziasm, optimism și încredere. Dacă în general sunteți extraordinar de preocupat pentru starea de sănătate, în 2016 acest aspect va trece în plan secundar și în mod paradoxal, impactul asupra organismului va fi cel puțin pozitiv.

Pentru a vă menține în formă nu aveți nevoie decât de activități lejere precum plimbări, yoga sau pilates.


Carieră
Până în septembrie, Jupiter se va manifesta în sectorul personalității, marcând un nou ciclu de oportunități și dezvoltare. În 2016 veți avea mai mare încredere în propria persoană și veți îndrăzni să acceptați cele mai ciudate provocări. Vă veți înțelege din ce în ce mai bine cu colegii și amicii și vă va fi ușor să puneți bazele unor colaborări interesante.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți fi angajat acolo unde vă doriți.


Dragoste
Neptun își va continua activitatea în sectorul cuplului, făcându-vă să vedeți totul în roz, anulându-vă parcă simțul critic pentru care sunteți recunoscut. Veți trece printr-o perioadă extraordinar de romantică de care trebuie să vă bucurați din timp.

Veți avea parte de experiențe de neuitat atât în planul activităților sociale cât și în plan amoros, datorită lui Pluto, care va tranzita prin Casa V. Nativii singuri se vor îndrăgosti de acea persoană care va juca un rol esențial în dezvoltarea lor, chiar dacă mai devreme sau mai tarziu se vor despărți.
 

×