x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Care este secretul care poate falimenta SUA? Citește un fragment din best-sellerul Secretul Marelui Sigiliu

Care este secretul care poate falimenta SUA? Citește un fragment din best-sellerul Secretul Marelui Sigiliu

20 Mar 2018   •   14:44
Care este secretul care poate falimenta SUA? Citește un fragment din best-sellerul Secretul Marelui Sigiliu

Vrei să afli care este secretul care poate falimenta cea mai mare putere a lumii? Iată, mai jos, câteva pagini din ultima carte semnată de Steve Berry.

90% fapte istorice, 10% teorii îndrăznețe –  iată rețeta perfectă pentru un thriller provocator care lansează o întrebare periculoasă: Ce se întâmplă dacă se dovedește că taxa federală pe venit este ilegală? Istoria stă la baza fiecărei cărți semnate de Steve Berry. Este marea sa pasiune, pe care, de altfel, o împărtășește cu Elisabeth, soția lui, cu care a inițiat History Matters, o fundație dedicată conservării documentelor, obiectelor, monumentelor istorice. Din 2009 și până astăzi, cei doi au traversat țara pentru a salva de la degradare situri, au colectat bani prin discursuri, recepții, gale și diverse ateliere. Era de așteptat astfel ca și Secretul Marelui Sigiliu, care va apărea în curând la Editura RAO, să aibă ca temă istoria cu faptele, personalitățile care au marcat-o.

Citește aici Prologul, Secretul Marelui Sigiliu, Steve Berry

×
Subiecte în articol: Steve Berry Secretul Marelui Sigiliu