x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bogdan Vlădău, “burlacul” verii 2013: “Nu mai trăim vremurile în care bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos ca dracul”

Bogdan Vlădău, “burlacul” verii 2013: “Nu mai trăim vremurile în care bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos ca dracul”

de Anca Nicoleanu    |    01 Iul 2013   •   17:45
Bogdan Vlădău, “burlacul” verii 2013: “Nu mai trăim vremurile în care bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos ca dracul”
Sursa foto: Mihai Stetcu/Mihai Stetcu

Bogdan Vlădău, “Burlacul” care vă dă întâlnire din 4 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, vorbeşte despre aventura vieţii lui şi pasiunile de dincolo de ecran

■ Jurnalul Naţional: Eşti caracterizat de cei care te cunosc drept rebel şi nonconformist. Tu ce-ai vrea să-mi spui despre tine?
■ Bogdan Vlădău:
Într-adevăr, în ultima vreme s-au spus o mulţime de lucruri despre mine. Dacă ar fi să mă descriu pornind de la tiparul clasic, calităţi – defecte, există câteva care pot fi catalogate atât drept calităţi, cât şi ca defecte. Sunt un tip mult prea ambiţios, atunci când îmi propun ceva, fac tot posibilul să duc lucrurile până la capăt, sunt sincer, iar asta uneori te poate costa destul de mult, şi sunt perfecţionist, fapt ce uneori îmi face mie viaţa un calvar.

■ Acum, după încheierea filmărilor, e “Burlacul” cea mai mare aventură a vieţii tale?
■ Clar, da! Deşi nu am crezut la început, show-ul s-a transformat rapid în aventura vieţii mele.

■ De ce ai acceptat să participi la această emisiune?
■ Pentru proiectul “Burlacul” am fost contactat încă de la primul sezon care s-a făcut la Antena 1, însă în acea perioadă chiar nu eram pregătit pentru un astfel de show. Producătorii m-au păstrat, însă, pe lista lor de opţiuni, iar propunerea de a fi protagonistul celui de-al patrulea sezon a picat chiar la ţanc!

■ Aveai o iubită la momentul în care ai început filmările?
■ Niciodată nu s-a pus problema astfel. Nu ştiu cum au apărut acele articole, sunt pure speculaţii de presă. În momentul în care am venit în acest show, am pornit la drum cu toată convingerea că îmi voi găsi pe cineva. Nu-mi place să joc la dublu!

■ Te-a luat ceva prin surprindere, la filmările pentru acest show?
■ Nu ştiam în ce mă bag, care e anvergura show-ului şi câtă muncă implică. A fost epuizant atât fizic, cât şi emoţional. E foarte greu să te ataşezi de cineva, să ieşi cu o persoană la o întâlnire privată şi apoi, în aceeaşi zi, să te vezi cu altcineva, ba mai mult, să îi acorzi aceeaşi atenţie. Mai ales că, până nu le cunoşti pe toate fetele, nu trebuie să te implici prea mult, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere.

■ Fetele au fost pe măsura aşteptărilor?
■ Nu am avut nişte aşteptări anume, pentru că de foarte multe ori când îţi faci planuri prea mari eşti dezamăgit. Astfel, fetele s-au dovedit a fi mai mult decât ok, niciuna nu semăna cu cealaltă, atât fizic, cât şi ca temperament. A fost o surpriză plăcută realmente pentru mine să le descopăr pas cu pas.

Mă îngraş foarte repede
■ Pe unde v-aţi plimbat?

■ Am ajuns prin cele mai frumoase locuri din Europa, ba chiar ne-am plimbat cu celebrul vas de croazieră “MSC Splendida”, inaugurat de curând chiar de celebra actriţă Sophia Loren. M-am bucurat de întâlniri private cu fetele în unele dintre cele mai frumoase şi emoţionante locuri din lume. Am prins şi deschiderea celui mai de “fitze” club din Monte Carlo, inaugurat chiar de prinţul Albert de Monaco. Au fost o mulţime de locaţii deosebite, pe care vă invit să le descoperiţi alături de noi, din 4 iulie.

■ Câteva fete din show au făcut prin tabloide afirmaţii deloc măgulitoare la adresa ta. Te-au afectat aceste articole?
■ De-a lungul timpului, s-au spus foarte multe lucruri despre mine, mai mult sau mai puţin adevărate. Chiar de curând am citit un articol despre fostele mele relaţii, în care apăreau nişte fete cu care abia dacă mă văzusem la un suc! Sunt nerăbdător să înceapă show-ul, pentru ca lumea să mă cunoască aşa cum sunt eu.

■ Cum reuşeşti să te întreţii aşa... scos din cutie?
■ Din păcate, nu mai am timp să merg la sală la fel de mult ca atunci când eram puşti şi aproape dormeam în sălile de forţă. Acum, dacă ajung de 3-4 ori pe săptămână sunt mulţumit. Am însă grijă la ce mănânc, îmi rezerv o singură zi pe săptămână în care mănânc orice am poftă, de la pizza, la shaorma, hamburgeri sau îngheţată. În rest, sunt foarte atent pentru că mă îngraş foarte repede. În adolescenţă chiar am avut probleme din cauza asta.

■ E necesar pentru un bărbat să-şi penseze sprâncenele, să-şi facă manichiura şi pedichiura, să se epileze?
■ Nu mai trăim vremurile în care bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos ca dracul.

■ Te consideri un bărbat frumos?

■ Mă consider mai degrabă frumos la suflet, decât la exterior.

■ Ce înseamnă pentru tine o femeie sexy?
■ Un accesoriu pe care ar trebui să îl aibă mereu la ea este zâmbetul, nu o geantă Louis Vuitton sau pantofi Louboutin. Pun preţ pe naturaleţe.

■ Ţi-ai găsit jumătatea?
■ S-au întâmplat foarte multe lucruri de când am început filmările pentru emisiune. Dragostea nu poate fi prezisă sau pariată. În plus, dragostea, iubirea, relaţiile sunt apanajul a două persoane, nu depinde doar de mine. Deznodământul, însă, vă invit să îl aflaţi în emisiune. Pe 4 iulie, de la 20.30, este programată prima emisiune a noii ediţii “Burlacul”.

■ Care-s pasiunile tale, alea de dincolo de ecran?
■ Îmi place foarte mult muzica şi am investit ceva în asta. Îmi merge din ce în ce mai bine, poate nu atât de repede cât mi-aş fi dorit eu iniţial, însă am ajuns să cred că e mai bine să evoluezi treptat, să ai o creştere uşoară dar sigură, decât să dispari peste noapte din peisaj, aşa cum s-a întâmplat cu mulţi de-a lungul timpului. Ador să călătoresc, atunci când îmi propun să merg undeva nu contează cât de îndepărtat e acel loc sau cât de mult cheltuiesc. Şi femeile, nu îl ultimul rând! (râde)

■ De ce să mă uit, luna asta, la "Burlacul"?
■ Pentru că e tot ce ţi-ai putea dori de la un reality show: acţiune, peisaje superbe, locaţii luxoase, un vis pe care şi-l poate permite oricine, o dată pe săptămână, la Antena 1.  
 

×
Subiecte în articol: Bogdan Vlădău Bulacul