x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trooper pleacă într-un turneu tribut Iron Maiden

Trooper pleacă într-un turneu tribut Iron Maiden

de Alex Revenco    |    21 Sep 2014   •   14:41
Trooper pleacă într-un turneu tribut Iron Maiden
Sursa foto: octavian_draja

În continuarea proiectului 'An Iron Tribute', grupul Trooper a anunţat turneul naţional cu numarul 2 , ce duce mai departe povestea rock plină de succes începută în urmă cu doi ani. Turneul va demara în octombrie şi se va încheia în primavara viitoare la Bucureşti. Atunci, promit 'trupării', va avea loc „un eveniment ce va intra în istorie, ale cărui coordonate vor fi dezvăluite mai târziu”. Solistul formaţiei, Alin Coiotu’ Dincă, a oferit mai multe informaţii despre ceea ce se va întâmpla în cluburile în care Trooper  va ajunge cu acest turneu: "An Iron Tribute 2 este o continuare a "nebuniei" începute de noi în 2013.

Un concept care a avut mare priză la public, în care vrem să prezentăm câteva dintre cele mai importante piese din discografiile Iron Maiden şi Trooper. În fiecare concert vom cânta o ora- piese Trooper şi o oră- piese Iron Maiden. Un alt element interesant este faptul că în porţiunea Trooper vom pune accentul pe , pentru că se împlinesc cinci ani de la lansarea acestui disc foarte iubit de publicul nostru.” Acest concept de show s-a născut din pasiunea celor din Trooper pentru formaţia britanică: „Am crescut cu Maiden şi muzica lor ramâne etalon pentru noi. Dupa ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucureşti, ataşamentul a devenit unul permanent. Discutăm periodic prin email cu unii dintre ei” a mai spus Coiotu'.

Primele date confirmate sunt: 10 octombrie - Câmpina - Club Live, 11- Braşov – Rockstadt, 14 - Târgovişte – Fiord, 15-  Timişoara - Club Daos, 21- Bacău - Pub S, 22- Suceava - 31 Motor's Pub, 29 noiembrie - Mangalia - La Berărie. Un alt concert Trooper, înafara turneului, va fi pe 1 noiembrie, Arenele Romane, la „Dialogul generaţiilor rock”, alături de Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu Supergrup.

×