x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Mă înscriu în Colectivul Carla’s Dreams

Mă înscriu în Colectivul Carla’s Dreams

de Sabina Iosub    |    23 Mai 2016   •   07:50
Mă înscriu în Colectivul Carla’s Dreams

Îmi place Carla’s Dreams! V-am mai spus asta? Poate la televizor, aici niciodată. Aici vorbim de lucruri serioase, nu? Ei bine, da, vorbim despre lucruri serioase! Și e un lucru cât se poate de serios ce urmează să vă spun: îmi place Carla’s Dreams!

Îmi plăcea și până vineri seară. Am fost fascinată de POHUI, de povestea liderului pictat pe față, de videclipurile lor realiza­te de un regizor cu multă școa­lă și enorm de mult talent, de accentul lor, de versurile lor altfel. De vineri nu sunt doar fanul Carla’s Dreams, sunt fanul oamenilor care formează trupa asta.

Oamenii ăștia care vin din Moldova ne-au dat o lecție de nu o putem duce! În țara în care Colectiv a devenit sinonim cu măcelul, mai sunt oameni care organizează concerte fără să țină seama de alte reguli în afară de cele ale unui tun finan­ciar. Doar la Colectiv a fost de vină focul, nu? Nu, a fost de vină și supraaglomerarea!

Cine e la curent cu dedesubtu­rile din showbiz știe că nu e chiar simplu să faci un contract cu Carla’s Dreams. Calendarul lor e plin, iar ei nu sunt deloc ieftini. Un astfel de gest precum cel făcut vineri seară dă bine la fani, dar afectează business-ul. Iar cei din Carla’s Dreams știau bine asta. Au riscat chiar dacă au fost conștienți că de acum înainte organizatorii se vor feri să se lege la cap cu niște oameni care nu numai că au principii, dar se și țin de ele. Iar cei din Carla’s Dreams au ales viața oamenilor și nu banii.

Știu, peste câteva zile vom uita. Alte știri ne vor lua mințile, iar cu oamenii de la Carla’s siste­mul dat peste cap vineri va începe o luptă dură și surdă. O luptă în care treaba noastră, a celor salvați de ei, e să-i ajutăm. Nici măcar nu e greu. Trebuie doar să le cumpărăm piesele, una câte una, așa cum au salvat și ei niște vieți, una câte una. Și pentru final, las asta aici:

„Ia o poziţie şi fă ce ştii mai bine,

O faptă demnă mâine e un înce­put

E grea decizia când poţi să fii şi bun şi rău,

E grea la fel cum este orice înce­put”.

Carla’s Dreams,

Născut în Moldova

×