x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Simona Halep l-a aplaudat la teatru pe Bănică

Simona Halep l-a aplaudat la teatru pe Bănică

de Florin Condurateanu    |    09 Noi 2016   •   07:50
Simona Halep l-a aplaudat la teatru pe Bănică

Simonei i-a plăcut piesa, Bănică a demonstrat preaplinul de talent şi farmec, campioana s-a fotografiat cu artiştii şi au tăifăsuit. Va urma o săptămână de înseninare la Poiana Braşov, să i se mai îmblânzească nervii întinşi precum corzile pianului.

Simona Halep a dormit luni de zile prin camere de hotel, şi-a muşcat buzele pentru a-şi stăpâni durerile când la muşchii picioarelor, când la câte o vertebră rebelă, la recuperare. Simona a ales o vacanţă acasă, în ţară, spre deosebire de fâţâitele cu ifose ce-şi zic manechine pentru purtarea unor fuste şi chiloţi pe podiumurile de modă, cele care se laudă cu nişte concedii în insule exotice cu dansatoare înfăşurându-şi sânii în ghirlande de flori.

Se sclifosesc fâţele cu iubirea unor băieţi fără treabă, tocând banii scamatoriţi de părinţi, nu ştii unde începe femeia din ele şi unde îţi fură ochii chimia înghesuită în sâni, buze, fese. Când e să chinuie câte o propoziţie, le curge sânge din gingii; sunt fete citite, citesc etichete de pe rochii şi bluze.

Noi nu preţuim cât s-ar impune că inimoasa româncă se menţine de mult timp în primele cinci performere ale lumii într-un sport care învârte bani foarte mulţi, unde dopingul se furişează viclean. Cu o statură mică, dezavantajată în tenisul de azi, Simona se înfruntă cu turnurile Kremlinului, o Şarapovă de 1,89 m, se luptă cu o Serenă doldora de muşchi, care serveşte cu tunul.

Le opune Simona dârzenie, hărnicie, mingi returnate imprevizibil. Este o surpriză Halep, aşa cum Ilie Năstase schimbase tenisul bubuit cu stilul imaginativ. Cu dresarea mingilor prin atingeri mângâioase, a impus Năstase tenisul-spectacol, boem. Simona a spus că nu e momentul căsătoriei, toată fiinţa ei e dedicată tenisului înalt, cu scop de a câştiga un Grand Slam.

Nu a confirmat nici iubirea cu machidonul Costas Sponte, potrivit din toate punctele de vedere la criteriile severe machedoneşti. Când s-a căsătorit cu Agassi, marea campioană nemţoaică Stefi Graff a căzut din vârful ierarhiei mondiale.

Participând la multe turnee, clasându-se în frunte, câştigând unele locuri unu, Simona a adunat două milioane de euro anul trecut. Recunoscătoare sacrificiului făcut de părinţi, marea performeră mondială a surâs cuminte când tatăl declara lângă ea: “Fetiţa noastră a ascultat de sfaturile bune, este un copil cuminte”.

×
Subiecte în articol: simona halep banica aplauze