x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2017. Fecioarele s-ar putea să se reinventeze la nivel profesional

Horoscop 2017. Fecioarele s-ar putea să se reinventeze la nivel profesional

04 Ian 2017   •   18:08
Horoscop 2017. Fecioarele s-ar putea să se reinventeze la nivel profesional
Sursa foto: 751/Getty Images/iStockphoto

BERBEC – Uranus, planeta revoluțiilor de tot felul, încă se află în zodia Berbecului, pe unde își face veacul încă din 2011. Berbecii, în tot acest timp, au trecut prin procese mari de transformare și în 2017 se continuă această tendință. Ce ar trebui să știe Berbecii acum este că impulsivitatea trebuie ținută sub control. Încă mai au multe de învățat, la nivel profesional și personal, dar au resursele necesare pentru a duce proiectele la bun sfârșit. 

TAUR – Anul 2017 pare să fie unul foarte dinamic și chiar stresant pentru zodia Taurului. Anumite obiceiuri și blocaje inconștiente ar putea să iasă la suprafață în anul 2017 și Taurii ar putea fi nevoiți să își schimbe abordarea generală față de viață. O schimbare de viziune ar trebui să aibă în loc în 2017, una care să îi așeze pe un drum mai bun. Aceste elemente ar putea avea un impact puternic și asupra locului de muncă și relațiilor cu colegii de muncă. Ar trebui evitate conflictele, pentru că există riscul ca ele să degenereze.

GEMENI – Pentru cei din zodia Gemeni care se gândesc la un copil, anul 2017 este momentul pentru a trece la fapte. Altfel, pare să fie un an în care relațiile trec printr-o serie de teste. Există o nevoie puternică de independență și asta s-ar putea să îi scoată pe Gemeni din anumite grupuri, cu sau fără voia lor. Totuși, Gemenii sunt invitați să dea dovadă de maturitate, chiar dacă vor să “rupă lanțurile”. Pașii în anul 2017 trebuie gândiți cu atenție. Există potențial pentru colaborări frumoase, dar trebuie calculate cu atenție.  

RAC – Se anunță schimbări majore și pentru zodia Rac, la nivelul familiei și căminului. Și chiar dacă pot părea dure sau bruște, acestea au o concluzie bună, pozitivă. Să zicem că este un an de transformări radicale pentru Rac, care se vor bucura de o situație financiară mult mai bună începând cu luna august. La nivel profesional, lucrurile par să încetinească, dar asta nu înseamnă că nu există potențial. Încă mai sunt multe de făcut, dar trebuie abordate cu răbdare. Relațiile vor trece și ele printr-un filtru de necesitate și cele de care nu mai e nevoie, se rup. Lucrurile se liniștesc începând din toamnă.

LEU – Anul 2017 se anunță agitat pentru zodia Leului. Este nevoie de un bilanț profesional în primul rând, pentru a stabili ce a fost făcut, ce nu a fost făcut și ce ar trebui făcut mai departe. În plus, este nevoie de răbdare pentru a vedea rezultate. Dacă apar schimbări majore, ele apar în timp, rezultatele nu se vor vedea peste noapte și este nevoie și de o organizare mai bună. Cea mai ușoară cale ar trebui să fie prin studiu. Leii sunt invitați să învețe lucruri noi și să își folosească talentele existente. Călătoriile lungi, peste hotare, ar putea suferi schimbări și modificări de ultim moment, deci este nevoie de organizare atentă și aici.

FECIOARĂ – Fecioarele s-ar putea să se reinventeze la nivel profesional. De fapt, nevoile financiare sunt cele care împing zodia Fecioarei la schimbări de activitate. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, poate colaborări noi. Începutul lunii august ar trebui să fie relevant în acest sens. Oricum, Fecioarele trebuie să își organizeze finanțele cu atenție în anul 2017, pe fondul unei tendințe de a cheltui excesiv. În schimb, atmosfera de acasă pare că se mai relaxează ușor. Viața amoroasă își păstrează o tendință radicală, cu treceri rapide de la o stare la alta.

BALANȚĂ – Relațiile sunt cele care suferă transformări majore în anul 2017. Balanțele s-ar putea trezi chiar pe la începutul anului, în luna februarie, că se despart de grupuri și relații care nu le mai sunt de real ajutor. În schimb, anul 2017 este foarte bun pentru a continua drumurile evoluției personale și profesionale. Balanțele pot aborda cu succes subiecte pe care, până în prezent, le-au considerat imposibile. Sunt foarte multe de învățat în continuare și Balanțele sunt invitate să iasă din zona conservatoare, să privească lucrurile dintr-un alt unghi, unul inedit.

SCORPION – Discuții contradictorii și finanțe delicate pentru Scorpioni în anul 2017. Încă au o foarte mare putere de influență, dar riscă să devină ușor cam agresivi sau duri în comunicare și asta le poate atrage o aură de antipatie. Subiectele sensibile și secretele ar trebui să rămână ascunse anul acesta și nu folosite ca pârghii de putere. Încrederea lor în capacitatea proprie este pusă la încercare în continuare, până în toamna anului 2017, când încep să se bucure de influențele Marelui Benefic, Jupiter. Atenție, însă, Jupiter aduce un plus de energie, dar este cunoscut și pentru tendințele sale excesive. Este nevoie de echilibru în 2017.

SĂGETĂTOR – Asocierile și grupurile din care fac parte Săgetătorii sunt elementele centrale ale anului 2017. Există tensiuni și schimbări importante aici și s-ar putea ca unii Săgetători să își schimbe stilul de viață. Proiectele în echipă sunt mai constructive și mai benefice, în detrimentul celor personale. În continuare, Săgetătorii trebuie să dea dovadă de maturitate și înțelepciune în ce fac. Totuși, Săgetătorii sunt invitați să creadă în șansa lor, pentru că, în momentele cele mai delicate, primesc soluțiile necesare.

CAPRICORN – Un an plin de evenimente la nivel de carieră – exact cum își doresc Capricornii. Asta nu înseamnă că totul merge ca pe roate. Capricornii trebuie să dea dovadă de adaptare la schimbare, dar rezultatele par să fie foarte bune. Efortul trebuie dozat, pentru că există riscul de suprasolicitare. De asemenea, Capricornii s-ar putea simți în continuare singuri și izolați, chiar dacă sunt înconjurați de foarte multă lume. Și acest sentiment va persista în 2017, până prin toamnă, când lucrurile se mai relaxează și în universul lor.

VĂRSĂTOR – Anul 2017 îi trimite pe Vărsători la plimbare, în aventuri prin țări străine sau la studii universitare. Vărsătorii și-ar putea schimba viziunea și sistemul de valori în 2017, deși ar trebui să fie mai atenți la ce au ceilalți de spus, decât la ideile lor personale. Succesul stă în recalibrarea proiectelor în care sunt implicați, la un nivel mai mare sau mai mic. Vărsătorii sunt invitați să iasă din zona de confort și să descopere că încă mai au foarte multe de învățat. Și apoi să le învețe. Eforturile se vor vedea în toamnă, în luna octombrie, când Vărsătorii au toate șansele să culeagă roadele muncii.

PEȘTI – Când vine vorba de bani, este nevoie de niște calcule mai bune. Finanțele nu sunt strălucite și Peștii ar putea fi nevoiți să strângă cureaua și mai mult în anul 2017. De asemenea, la nivel de carieră, eforturile trebuie continuate, indiferent care este natura lor, dar într-o notă mai deschisă față de ceilalți. Inițiativele de a-i convinge pe alții care este adevărul și cum trebuie făcute lucrurile nu sunt bine primite, deci Peștii trebuie să învețe să joace în echipă și să mai lase de la ei, chiar și acolo unde nu le place. Sănătatea nu trebuie ignorată, odihna este foarte importantă.
 

Dezideriu Consultant in astrologie
https://www.facebook.com/dezideriuinsusi/?fref=ts
 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 2017