x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 07 iulie. Tensiune în aer

Horoscop zilnic, 07 iulie. Tensiune în aer

06 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 07 iulie. Tensiune în aer

Berbec

Nu te ascunde, căci este momentul tău să ieşi în faţă şi să străluceşti. Mergi mai departe, fă ce simţi şi nu te preocupa de consecinţe.

Taur

Se anunţă o zi foarte productivă pentru tine, căci te afli într-o stare de spirit bună şi pare că totul se îndreaptă în direcţia corectă.

Gemeni

Unii oameni o să încerce să-ţi răpească din strălucire azi, însă nu te agita prea tare. Distrează-te şi nu-ţi face prea multe griji.

Rac

Pare că cei pe care îi iubeşti cel mai mult încearcă să pornească o ceartă cu tine. Fii răbdător. Totul o sa revină la normal.

Leu

E posibil să fie puţină tensiune în aer azi, iar persoana iubită să fie dezamăgită de felul în care decurg lucrurile. Păstrează-ţi calmul.

Fecioară

Eşti plin de energie azi, deci nu o lăsa să zboare pur şi simplu. Profită de oportunităţile care îţi ies în cale şi preia conducerea.

Balanţă

Aşează-ţi rezervele deoparte şi urmează calea pe care inima şi-o doreşte cel mai mult. Lasă frica şi acţionează cu încredere.

Scorpion

Ziua de azi e posibil să vină cu schimbări spectaculoase în viaţa ta. Te simţi conectat cu ceva ce poate avea potenţial pe viitor.

Săgetător

 Fii direct şi autoritar azi. Chiar dacă nu ţi se potriveşte atitudinea asta, astăzi vei avea doar de câştigat de pe urma ei.

Capricorn

Ziua de vineri vine cu multă iubire pentru tine. Eşti sociabil şi plin de romantism. Este momentul ideal să creezi lucruri frumoase.

Vărsător

Evenimente de natură sentimentală e posibil să creeze nişte tensiune. Un ego dus la extrem va cauza mai multe probleme. Comunică mai mult.

Peşti

Încearcă să preiei controlul propriei vieţi, căci cu cât vei acţiona mai mult după cum îţi doreşti, cu atât vei fi mai împlinit.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop vineri