x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 iulie. Probleme comunicaționale pentru gemeni

Horoscop zilnic, 3 iulie. Probleme comunicaționale pentru gemeni

02 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 iulie. Probleme comunicaționale pentru gemeni

Berbec

Săptămâna începe în forță pentru tine. Ești plin de viață de la primele ore ale dimineții, însă îți faci prea multe griji inutile.

Taur

Te atașazi din ce în ce mai mult de o persoană cu care ai început să ieși. Poate fi iubire sau o prietenie ce se anunță de lungă durată.

Gemeni

Ai probleme de comunicare cu familia. Tot încerci să le explici, însă pare că vorbiți limbi diferite. Nu lăsa dificultățile să te oprească.

Rac

Te poți uita la o situație foarte complicată și să îți dai seama care este problema. Mai mult de atât, o poți rezolva fără dificultate.

Leu

Săptămâna începe cu o capacitate cognitivă deosebită. Poți să construiești strategii impresionante și să le pui în aplicare.

Fecioară

Toate lucrurile capătă o simetrie frumoasă. Oricum, nimic nu te face mai fericit decât să admiri natura în acest început de săptămână.

Balanţă

Astăzi ești deosebit de sociabil. E posibil să fii atras de bârfe, ceea ce nu e în beneficiul tău. Selectează bine informațiile.

Scorpion

Poți să îți dai seama ce probleme au oamenii apropiți ție fără să fie nevoie să îi întrebi. Vii în ajutorul lor și rezolvi problemele.

Săgetător

 Ești plin de sarcini care trebuie duse la bun sfârșit. Te simți copleșit, însă vei găsi rezolvări. Încearcă să ai încredere.

Capricorn

Săptămâna începe cu formalități și te descurci foarte bine, căci a fi diplomat ți se potrivește foarte bine. Continuă tot așa!

Vărsător

Nu ești pe aceeași lungime de undă cu cei cu care intri în contact. Asta te face să te întrebi dacă merită efortul pe care îl depui.

Peşti

Empatizezi mult în acest început de săptămână. Te poți pune cu ușurință în pielea celorlalți pentru a sesiza ce îi va face fericiți.

 

×