x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul financiar pentru 2017! Cine câștigă mai mulți bani anul următor

Horoscopul financiar pentru 2017! Cine câștigă mai mulți bani anul următor

30 Dec 2016   •   15:15
Horoscopul financiar pentru 2017! Cine câștigă mai mulți bani anul următor

Berbec

Astrele te avertizează să păstrezi bine banii și să nu faci investiții în 2017. Oamenii încearcă să profite de tine și vor face orice pentru a te convinge să faci afaceri cu ei, ceea ce se vor dovedi a fi un dezastru. Anul următor nu este un an bun pentru a te extinde. Mai degrabă, muncește în continuare, fii harnic și concentrează-te. Fă tot ce trebuie să faci pentru a nu da faliment în următorii ani și nu pierde din vedere obiectivele financiare. Dacă vei obține o mărire de salariu, o moștenire, sau mai mulți bani din diferite afaceri, păstrează-i pentru zile negre, sau orice alte crize financiare viitoare care ar putea apărea.

Taur

Horoscopul financiar indică faptul că Saturn continuă să-și exercite influența în resursele tale și sectorul de salarizare și e posibil să-ți dea peste cap toate planurile și să te ducă într-o zonă de instabilitate. 2017 este un an în care este mai mult decât necesară o planificarea financiară serioasă, pe termen lung, pentru a stabili obiective și, de asemenea, pentru a rambursa datoriile, în cazul în care există. Trebuie să ai încredere și determinare pentru a face față noii schimbări și pentru a trece prin orice obstacole financiare. Vei fi mai conștient de mersul banilor, ca urmare, este puțin probabil să-i cheltui pe lucruri frivole. Economisirea pe termen lung va deveni o prioritate și vei impune o limită a cheltuielilor.

Gemeni

Predicțiile pentru tine arată că nu te poți baza cu adevărat și la nesfârșit pe banii partenerului tău, sau pe ajutorul financiar din partea părinților sau al prietenilor. Acest lucru este valabil și pentru orice finanțe comune pe care le ai cu oricine altcineva. 2017 nu este un an bun pentru a lua un împrumut, dar, probabil, îl vei lua mai devreme sau mai târziu, dacă nu administrezi corect banii pe care îi ai deja. În 2017, ești pe cale să te schimbi într-un mod radical. Este anul în care îți vei plăti datoria, devii mai responsabil cu bani, cu cheltuielile și, de ce nu, poate obții o mărire de salariu. Te vei gândi la înființarea un anumit tip de plan financiar pentru momentul când vei ieși la pensie, iar acest lucru este extrem de bun, dacă îl începi de pe acum.

Rac

Dacă ești o persoană creativă sau ai un imbold puternic de a crea ceva artistic în orice moment, să știi că vei avea o oportunitate cu care nu te vei întâlni prea curând, din octombrie 2017, de a crea sau de a inventa orice ți-ai dorit. Poate fi vorba de redecorarea casei, de plantarea unei grădini spectaculoase, sau de amenajarea unui atelier de lucru. Tot ce ai tu în minte va costa foarte mult, dar nu trebuie să îți faci griji pentru că bani sunt destui. Fii prudent și economisește în continuare, iar atunci când simți că obosești, ia-ți un concediu și ocupă-te de tine însuți.  

Leu

Leule, ai o inimă mare și întotdeauna ai vrut să fii mândru de cariera ta, dar și de familie. Dar, din păcate, în cursul acestui an, este posibil să nu poți deține controlul asupra tuturor lucrurilor și să nu mai fie așa cum îți dorești. Nu contează cât de greu încerci să nu schimbi modul de viață, lucrurile nu vor să rămână la fel în cursul acestui an, pur și simplu. Vei obține o promovare la serviciu, sau îți vei schimba locul de muncă și astfel, timpul liber se va reduce simțitor. Cariera merge în direcția pe care ți-o dorești, dar dacă vrei ca progresele să continue, va trebui să faci compromisuri. 

Fecioară

Nu trebuie să îți faci nicio grijă, pentru că horoscopul arată că afacerile tale financiare vor fi o chestiune neînsemnată în acest an. O să te simți fericit și îndestulat din ianuarie până în octombrie, cu Jupiter, planeta norocului, în sectorul tău de bunuri și resurse financiare. Distrează-te, călătorește și, de ce nu, cumpără o mașină nouă, pentru că aceste vremuri nu se mai întorc. Toate aceste lucruri te pregătește pentru ciclul abundență și de recunoaștere, care începe pe 10 octombrie, și va dura un an. În timp ce Jupiter rămâne în a doua ta casă, accentul va fi pus venitul tau. Poți începe o afacere, sau vrei să investești pentru a-ți asigura viitorul. Cu toate acestea, este foarte important să fii conștient de ce se petrece cu banii tăi, cu tranzacțiile și conturile bancare, pentru că pot lua sfârșit într-o secundă.

Balanţă

Predicțiile pentru Balanțe în ceea ce privește banii subliniază faptul că cel mai mare de tranzit  va fi înregistrat de trecerea lui Jupiter, pe 10 octombrie, și părăsește a doua casă. De acum încolo nu mai este vorba doar de bani, ci și de stima de sine. Reflectă asupra acestui lucru și vei vedea câte ai de câștigat. Desigur, Jupiter poate aduce o apreciere sporită a talentelor și abilităților tale. În ceea ce privește relațiile personale, va trebui să le clădești în așa fel încât să nu mai existe nicio umbră de îndoială referitoare la modul în care meriți să fii tratat, iar dacă nu sunt capabili de acest lucru, cel mai probabil vei alege să rupi legăturile. Banii și economiile ar trebui să reflecte încrederea pe care o ai în forțele proprii. 2017 este un an bun pentru creșterea activelor și include, de asemenea, economii și investiții. În plus, o nouă sursă de venit se va deschide pentru tine.

Scorpion

Cu Saturn prezent în casa banilor, nu trebuie să mai ai grija zilei de mâine și vei putea lua masa în oraș oricând dorești. Cu toate astea, Scorpionii sunt foarte inteligenți. În consecință, vei fi cu ochii pe cheltuieli și pe încasări, iar atunci când este momentul perfect, vei face mici investiții care să îți asigure profit. Vei observa că opțiunile tale financiare din trecut s-au schimbat, grație circumstanțelor din prezent. În cazul în care este neapărat nevoie să te întâlnești cu oameni pentru a discuta despre afaceri, despre bani, indiferent că este vorba de drumuri la bancă, sau discuții de afaceri, lasă emoțiile acasă și fii stăpân pe tine.

Săgetător

Prognoza pe 2017 pentru Săgetător spune că, din cauza unor evenimente care au avut loc în viața ta pe parcursul ultimilor ani, fie că au fost fericite sau nu, valorile și ceea ce consideri important în viață au luat o întorsătură drastică și trec printr-o metamorfoză completă , ceea ce poate afecta atât bunurile pe plan material, cât și în plan psihologic. Imaginea ta asupra finanțelor va fi foarte schimbătoare, cu toate că situația în sine nu va cunoaște modificări drastice. Vei simți că ai fost bogat, apoi sărac și invers, ai fost sărac și acum ești bogat. O inversare completă poate părea că se potrivește cu mersul evenimentelor și circumstanțelor din viața ta.

Capricorn

Mereu organizat, Capricorn, ești un semn zodiacal ambițios, de încredere și practic. După ce ați decis ce vrei, te duci până în pânzele albe cu determinare și muncă grea. Vei merge cu greu în față, cu sârguință, vei înfrunta multe pentru a ajunge la scopul tău măreț. În plus, prietenii și familia se bazează pe tine pentru a fi stabil și echilibrat în orice situație. Realismul și precauția de care dai dovadă se concretizează în temperamentul rezervat, o calitate dezirabilă în afaceri. S-ar putea să fii un pic mai conservator în viziunea asupra vieții și a riscului, dar dacă vrei să faci bani, nu există loc de întors. Nu riști, nu câștigi. Trebuie să-ți asumi niște riscuri și să faci compromisuri uneori. Cel mai important este să cântărești bine aceste decizii și să fii mereu cu picioarele pe pământ. Conturile bancare nu vor cunoaște schimbări semnficative, dacă nu îți dorești asta cu adevărat. Asigură-ți prezentul și apoi privește către viitor.

Vărsător

Neptun va tranzita casa banilor, iar tu nu știi cât de bogat sau cât de săraci ești cu adevărat. Vei fi prea ocupat pentru a ști ce ai în bancă, sau cât de mult bani primești în conturile. Pentru unii Vărsători banii vor aluneca printre degete din cauza cheltuielilor neașteptate și a facturilor, echipamente, utilaje tehnice, electrice cum ar fi telefoane, calculatoare, aparate fax, echipamente stereo, etc. Gândește-te la modalități creative de a face bani, pentru că dacă vei continua în ritmul ăsta, ajungi la sapă de lemn într-o clipită.

Peşti

Zodiacul pentru Pești pe 2017 arată că Pluto tranzitează prin a unsprezecea casă, casa de speranțe, obiective, planuri, vise și dorințe. Ai ajuns departe și ai trecut prin multe încercări pentru a obține ceea ce vrei pe plan personal, dar prețul pe care trebuie să îl plătești va fi scump: falimentarea. Nimeni nu îți poate spune să încetinești, sau cum ar trebui să-ți petreacă timpul sau banii, pentru că ești foarte încăpățânat, sau nu îți pasă absolut deloc. Ai fost foarte norocos până acum, în ultimii câțiva ani ai simțit că nimic nu se poate întâmpla pentru că te simți protejat și norocos, dar viața te poate lovi când te aștepți mai puțin. Revizuiește-ți comportamentul și vei ajunge să duci o viață echilibrată, între carieră și relațiile personale și familiale.

Sursa: http://astrologyclub.org/

×
Subiecte în articol: horoscop financiar horoscop bani