x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 2018 va fi anul dezastrelor si nenorocirilor, avertizeaza un proroc britanic!

2018 va fi anul dezastrelor si nenorocirilor, avertizeaza un proroc britanic!

15 Noi 2017   •   20:52
2018 va fi anul dezastrelor si nenorocirilor, avertizeaza un proroc britanic!

Multe dintre profetiile clarvazatorului britanic Craig Hamilton-Parker s-au adeverit cu o precizie care infioara si inspaimanta.  Brexit, presedintia lui Donald Trump, atentatul din Las Vegas sunt numai cateva dintre previziunile britanicului. Iata de ce privesti cu teama prezicerile lui pentru 2018.

 

Inainte de toate, omenirea se va confrunta anul viitor cu o adevarata criza ecologica, astfel ca fenomentele naturale vor fi mult mai frecvente si mult mai devastatoare. Pentru Italia, prorocul britanic anunta distrugeri si insemnate pierderi de vieti omenesti din cauza eruptiei vulcanului Vezuviu.

SUA si Australia vor fi, din nou, victimele unor incendii de o violenta infricosatoare, in timp ce China si India vor asista la inundatii nemaintalnite pana acum.

In plus, Pamantul va fi zguduit de cutremure extrem de puternice, undele seismice urmand sa afecteze inclusiv regiuni care nu au cunoscut pana acum furia subterana a Terrei.

Daca este sa dam crezare previziunilor britanicului, insulele Caraibe vor deveni epicentrul unor uragane nemaivazute, iar procesul de dezintegrare a calotei de gheata a Antarcticii se va accelera intr-un mod ingrijorator. Acest lucru va spori numarul de aisberguri din mari, spre disperarea navigatorilor.

In planul politicii mondiale, Craig nu crede ca americanii vor reusi sa-l dea jos pe presedintele Donald Trump. Nu acelasi lucru se poate spune despre Coreea de Nord, unde Kim Jong-un va fi inlaturat de la putere, conform previziunilor britanicului.

In acest timp, China si Rusia vor forma o alianta economica, in masura sa concureze cu Statele Unite.

×