x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump: Cred că nu aş fi unde sunt fără Twitter

Donald Trump: Cred că nu aş fi unde sunt fără Twitter

16 Mar 2017   •   11:26
Donald Trump: Cred că nu aş fi unde sunt fără Twitter

Preşedintele american Donald Trump a apărat miercuri folosirea frecventă a reţelei de socializare Twitter, în ciuda unor controverse, spunând că îi permite să se adreseze direct cetăţenilor, fără filtrul instituţiilor media 'necinstite', informează France Presse. 

"Cred că nu aş fi unde sunt fără Twitter", a afirmat liderul de la Casa Albă la postul de televiziune Fox News. "Sunt supus la atât de multă acoperire mediatică necinstită", a adăugat el, oferind ca exemple posturile CNN, NBC, CBS şi ABC, având totuşi grijă să facă o excepţie pentru Fox News. "Când spun lucruri, presa nu relatează într-un mod corect", a mai afirmat Trump. "Twitter este un lucru formidabil pentru mine deoarece îmi permite să-mi transmit mesajul", a declarat preşedintele american. 

"Majoritatea instituţiilor media nu sunt oneste. Am aproape 100 de milioane de persoane care mă urmăresc pe Twitter, dar şi pe Facebook, Instagram şi multe altele. Am propria mea formă de media", a adăugat el. 

Contul de Twitter @realDonaldTrump are puţin peste 26 de milioane de abonaţi. "Nimeni din istorie nu a fost supus unei acoperiri mediatice atât de necinstite aşa cum sunt eu", a mai declarat cel de-al 45-lea preşedinte al SUA. 

Donald Trump este în centrul unei controverse legate de o serie de postări pe Twitter de la începutul lunii martie în care acuza, fără a aduce probe, că Barack Obama i-a pus liniile telefonice sub ascultare înainte de scrutinul de la 8 noiembrie 2016, relatează Agerpres.

"Nu avem nicio probă că s-a întâmplat acest lucru", a afirmat joi Devin Nunes, preşedinte republican al Comisiei de Informaţii din Camera Reprezentanţilor. 

 

Citeşte şi:

SUA este gata să părăsească Consiliul ONU

 

Președintele turc, persona non grata

 

Viitorul Uniunii Europene, trasat în Olanda

 

Un fost ministru israelian îl acuză pe Erdogan că vrea să creeze 'un nou imperiu otoman'

 

×
Subiecte în articol: donald trump twitter sua presdintia sua