x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hillary Clinton a fost externată, după patru zile de spitalizare. Secretarul de stat, la prima apariţie publică după o lună (VIDEO)

Hillary Clinton a fost externată, după patru zile de spitalizare. Secretarul de stat, la prima apariţie publică după o lună (VIDEO)

03 Ian 2013   •   09:06
Hillary Clinton a fost externată, după patru zile de spitalizare. Secretarul de stat, la prima apariţie publică după o lună (VIDEO)

Hillary Clinton, secretarul de stat american, a fost externată după patru zile de spitalizare din cauza unui cheag de sânge apărut între creier şi cutia craniană, anunţă CNN care citează Departamentul de Stat American.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, starea de sănătate a lui Hillary Clinton este din ce în ce mai bună, însă nu se ştie deocamdată când aceasta îşi va relua activitatea. "Echipa medicală spune că a făcut progrese şi sunt încrezători că se va recupera în totalitate", a declarat Philippe Reines.

Secretarul de stat a părăsit discret spitalul din New York însoţită de soţul său, Bill Clinton şi de fiica lor, Chelsea. Imaginile cu Hillary purtând ochelari negri au fost surprinse de postul de televiziune CNN. Aceasta este prima apariţie publică a politicianului de când i-au fost anunţate problemele sale de sănătate.

Iniţial, soţia lui Bill Clinton fusese diagnosticată cu un "virus gastric", apoi purtătorii de cuvânt au anunţat că aceasta a suferit o comoţie cerebrală. În urma mai multor controale, i s-a descoperit de fapt, un cheag de sânge între creier şi cutia craniană.

×