x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Johnny Depp opreşte filmările la "Pirates Of The Caribbean 5". Vezi de ce

Johnny Depp opreşte filmările la "Pirates Of The Caribbean 5". Vezi de ce

30 Mar 2015   •   10:39
Johnny Depp opreşte filmările la "Pirates Of The Caribbean 5". Vezi de ce

Producătorii filmului "Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales", cea de-a cincea producție din celebra serie Disney cu pirați, au oprit filmările până la recuperarea completă a protagonistului, Johnny Depp, care a suferit o fractură la încheietura mâinii la începutul acestei luni, anunţă Daily Mail, conform Agerpres. Actorul s-a accidentat la mână în timp ce făcea carting pe pista unui prieten, într-o pauză a filmărilor care se desfășoară în Australia. El a revenit în SUA pentru tratament, iar până la refacerea sa filmările au fost oprite. Cei 400 de membri ai echipei de filmare au fost informați că această pauză va dura cel puțin două săptămâni.

În cel de-al cincilea film al seriei, căpitanul de pirați scăpătat Jack Sparrow (Depp) se confruntă cu un grup de pirați fantome conduși de fostul său rival, căpitanul Salazar (Javier Bardem). Pentru a scăpa cu viață, Jack trebuie să găsească legendarul trident al lui Poseidon.

În acest film mai joacă Orlando Bloom, Ian McShane, Geoffrey Rush, Kaya Scodelario, Cara Delevingne și Brenton Thwaites.

Premiera filmului "Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va avea loc în 2017.


×