x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mesajul unui geolog, găsit pe o insulă nelocuită din Oceanul Arctic. Ce a scris omul de ştiinţă în urmă cu 56 de ani (VIDEO)

Mesajul unui geolog, găsit pe o insulă nelocuită din Oceanul Arctic. Ce a scris omul de ştiinţă în urmă cu 56 de ani (VIDEO)

18 Apr 2015   •   13:03
Mesajul unui geolog, găsit pe o insulă nelocuită din Oceanul Arctic. Ce a scris omul de ştiinţă în urmă cu 56 de ani (VIDEO)

Warwick Vincent, un biolog al Universităţii Laval din Canada, a descoperit recent o sticlă, pe insula Ward Hunt. În sticlă, biologul a găsit un mesaj scris în urmă cu 56 de ani. Au fost ultimele cuvinte ale geologului Paul T. Walker, un cunoscut geolog care a murit la vârsta de 25 de ani, în urma unui atac cerebral.

Sticla a fost găsită sub un morman de pietre şi, potrivit The Los Angeles Times, mesajul a fost scris de Walker în 10 iulie 1959. Omul de ştiinţă ruga, prin intermediul biletului, ca persoana care găseşte mesajul să măsoare distanţa dintre două puncte de pe insulă şi să îi trimită rezultatul.

Din pacate, geologul nu si-a mai primit raspunsul. La doar o lună după redactarea mesajului, Walker a suferit un atac cerebral care l-a lăsat paralizat. Walker a murit pe 11 noiembrie 1959.

"Pentru mine, să ţin această bucată de hârtie în mâini a fost un lucru extraordinar. Paul T. Walker este un nume faimos", a declarat Warwick Vincent.

Cel mai înalt punct de pe insula Ward Hunt a fost numit Walker Hill, în memoria geologului.

Alte articole interesante
Apariţie MISTERIOASĂ la New York, în locul unde au căzut turnurile gemene World Trade Center (VIDEO)
■ Oamenii de știință au descifrat cel CEL MAI MARE MISTER din Univers. "Este uluitor, va deschide o uşă către o lume complet nouă!" (VIDEO)
■ 
■ Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în alertă. Un virus misterios ucide persoana infectată în mai puțin de 24 de ore
■ Descoperirea din adâncurile Mării Negre anunţă vremuri grele. "Inversarea poate avea loc oricând. Va fi HAOS!" (VIDEO)
■ Avion de vânătoare rusesc, MANEVRE ȘOCANTE lângă o aeronavă americană. Mesajul SUA pentru RUSIA (VIDEO)  
■ "MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503
■ 
Cercetători NASA: Suntem pe punctul de a întâlni CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE. Ştim unde să căutăm! 


Alte articole interesante:
MUNTELE SFÂNT din Maramureș este INTERZIS FEMEILOR! Află ce MIRACOLE se petrec acolo și adevărul despre PEȘTERILE CU COMORI
A prezis moartea lui Ceaușescu și căderea turnurilor gemene. Află ce alte teribile profeții a „scris” părintele Arsenie Boca în fresca unei biserici
ÎNVĂȚĂTURILE Părintelui ARSENIE PAPACIOC: „Nu contează ce zic OAMENII despre tine, ci ce zice DUMNEZEU. Pentru că FOCUL IADULUI are calorii mai multe...”

×