x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O tânără a fost înjunghiată de 119 ori pentru că era transsexuală

O tânără a fost înjunghiată de 119 ori pentru că era transsexuală

26 Iul 2017   •   15:53
O tânără a fost înjunghiată de 119 ori pentru că era transsexuală

Un marinar din US Navy a înjunghiat o femeie de 119 ori după ce aceasta i-a spus că este transsexuală, după ce au întreţinut relaţii sexuale, pe data de 23 iulie la un hotel din St. Marin. Dwanya Hickerson, în vârstă de 21 de ani, a comis crima după ce a aflat că Dee Whigham, în vârstă de 25 de ani, s-a născut bărbat.

Autopsia a arătat că Whigham a fost înjunghiată de 119 ori, de cele mai multe ori fiind înjunghiată la nivelul feţei. De asemenea, tânăra a fost înjunghiată la nivelul gâtului de trei ori.

Cei doi au vorbit pe Internet pentru două luni, după ce s-au cunoscut pe un site de matrimoniale. Aceştia au decis să se vadă pentru prima dată când Dee Whigham a vizitat Biloxi, oraşul unde locuia Hickerson.

Camerele de filmat din interiorul hotelului i-au surprins pe cei doi intrând în camera de hotel la 20:30. 23 de minute mai târziu, Hickerson a fost surpins plecând singur cu tricoul aşezat în jurul gâtului.

Corpul lui Dee Whigham a fost găsit în jurul orei 21:45 de prietena ei.

Tânărul a fost condamnatla 40 de ani de închisoare. De asemenea, acesta trebuie să facă 15 ani de închisoare în plus pentru furt, după ce i-a furat telefonul şi geanta tinerei Dee Whigham.

Sursă: The Independent

×